Ďalšia pracovná dovolenka? Zuzana Plačková svoju cestu v zahraničí TAKTO odôvodňuje!

Zuzana Plačková je neustále niekde na cestách. Cestovanie je však tiež jej prácou, ako sama uviedla na svojich sociálnych sieťach.

Tentokrát známe influencerka navštívila Srí Lanku. Predtým však bola na Dominikánskej republike, takže šla rovno z jednej destinácie do druhej. A, aby bola pre ňu cesta ešte pohodlnejšia, dopriala si prvú triedu, teda rovno súkromný tryskáč. 

Tentokrát to však vyzerá, že necestuje pracovne, ako sama uvádza na Instagrame: "No nič posledná párty v lietadle a liečebný ayurvédsky pobyt môže začať. Srí Lanka bude o úplne niečom inom ako všetky moje cesty, máte sa na čo tešiť a hlavne idem riešiť svoje zdravie fyzické a aj psychické," 

Cestu do tejto destinácie absolvovala Zuzana v súkromnom tryskáči. Spoľahnúť sa na bežnú dopravu môže byť niekedy problém, vie o tom svoje. "Mám vo Viedni robotu ktorú mám dlho naplánovanú a neviem ju odložiť preto súkromne lietadlo je nutnosť v mojom prípade keďže zajtra letím na Srí Lanku," vysvetlila svoju cestu luxusným tryskáčom známa podnikateľka.

Pandémia koronavírusu Zuzanu Plačkovú v cestovaní neodradila. Absolvovanie veľkého množstva testov berie ako súčasť každej dovolenky respektíve pracovnej cesty.

Zdroj: instagram/queen.plackova

Cestovanie influencerky v týchto časoch nie je vždy pochopené. Napriek tomu, že má svoj okruh fanúšikov, ktorí jej luxusný spôsob života prajú, nájdu sa aj takí, ktorí jej adresujú kritiku. "To je spoj z Trebišova?" Adresoval Zuzane otázku jeden používateľ Instagramu. Na slová, že si ide bývalá účastníčka Hotela Paradise oddýchnuť dostala aj takúto odpoveď: "No sorry, ale pre teba asi len to psychické. Fyzické asi nie, že? Čo si si odrobila fyzického? V minulosti, čo som čítala, si trochu aj fyzicky, teda manuálne pracovala. Ale uź dlhé roky manuálne nerobíš nič, že? Prestaň tu už oblbovať ľudí tým, ako ty fyzicky makáš. Neboj, nezávidím ti nič, ja som tiež precestovala kade tade. Ale tvoje výroky ako si musíš už odpočínúť, to môže tak napísať niekto, kto manuálne nonstop aj niečo robí. Ale ty to teda nie si. Ale aj tak ti prajem peknú dovolenku." Zuzane sa ušla aj takáto reakcia. 

Taký ozdravný pobyt by sa teraz zišiel viacerým z nás!

Zdroj: instagram/queen.plackova