Seriál Delukse priniesol hviezde herecké obsadenie. Na TÝCHTO hercov sa môžete tešiť aj v novej sérii!

Hviezdne obsadenie, ktoré zaručuje kvalitný humor. Presne to ponúka seriál Delukse a my vám prezradíme, ktoré postavy vám vtipné situácie sprostredkujú aj v druhej sérií.

"Do komédie tohto typu by mali byť obsadení najlepší herci. V hlavných postavách uvidíme Ivana Vojteka, Zuzanu Fialovú. Celý seriál je postavený na hereckom umení," prezradil režisér seriálu.

Stálicov hotela Danubia Queen zostáva Zuzana Fialová, ktorá stvárňuje postavu riaditeľky Adely Gráciovej. Napriek tomu, že finálne série vyzeralo pre Adelu neisto, v hoteli sa opäť mihne. Ďalším istým členom hotelovej rodiny je aj Daniel Fischer. Jeho postava Viktor Hromádka bude opäť čeliť kurióznym situáciám, do ktorých sa dostane aj kvôli svojej prchkej povahe. 

Manželský pár v seriáli Delukse v podaní Richarda Stankeho a Zuzany Fialovej.

Richard Stanke a Zuzana Fialová v Delukse Zdroj: JOJ

​Život bude personalú naďalej znepríjemňovať Kraken (Ivan Tuli Vojtek). Roman Pomajbo ako konkurencia hotela Danubia Queen tiež nemôže chýbať! Tešiť sa môžete na obľúbenú kuchársku dvojku - Karola (Ľuboš Kostelný) a Nia Langa (Tony Porucha). Ich famózne pokrmy bude roznášať Dominika Žiaranová v podaní Liliany Pokornej. A, ak máte chuť na drink, pripraví vám ho legendárny Samo Satovský (Ľubomír Paulovič).

Z vývoja Krakenovej postavy v druhej sérií budete prekvapení!

Delukse-Kraken Zdroj: JOJ

​Okrem toho nebudú ani v novej sérií chýbať exkluzívne guest stars. V každej epizóde sa môžete tešiť na novú postavu, ktorá pekne zamotá dej celej série!

Seriál Delukse sa už čoskoro vráti na obrazovky TV JOJ s druhou sériou!

Tagy: Delukse