Energický duet IMT Smile s Benom Cristovaom nedostanete z hlavy: TOTO bude hit leta!

Keď sa spoja dvaja talentovaní hudobníci a speváci, nemôže to dopadnúť inak ako veľkým úspechom. Dôkazom je nový singel Miesta od obľúbenej kapely IMT Smile, ktorý nahrala spolu s českým spevákom a raperom Benom Cristovaom. Už po prvom vypočutí sa vám okamžite dostane pod kožu!

Máloktorej kapele sa aj po dlhých rokoch na hudobnej scéne darí to, čo dokáže IMT Smile. Každá skladba sa okamžite stáva hitom, ich albumy sa tešia veľkej obľúbenosti a bez problémov vypredajú koncert aj v tej najväčšej športovej hale. Výstižné texty, nenútené melódie, tí najlepší hudobníci a špecifická charizma jednotlivých členov. To všetko dodáva „smajlom“ punc dokonalosti. Niet preto divu, že ich fanúšikovia vždy dychtivo čakajú na ďalšiu novinku. Hoci pandémia koronavírusu nehrá hudobníkom práve do karát, prešovská skupina pred pár dňami odpremiérovala nový singel s názvom Miesta. Skladbu, ktorá predznamenáva nový album kapely, nahrala s českým spevákom a raperom Benom Cristovaom.Aj napriek tomu, že sme sa s Benom nepoznali, len raz v živote sme sa stretli na jednom festivale a len chvíľku sme boli spolu v našej šatni, tak som zrazu mal pocit, že by sa do tej piesne naozaj hodil. Že by to fungovalo. Tento pocit som mal,“ povedal pre Top Star s nadšením Ivan Tásler.

Spoluprácu na pesničke si pochvaľoval aj mladý český spevák. Hoci je svojím fanúšikom známy trochu odlišným hudobným žánrom, v nahrávacom štúdiu sa ich štýly prepojili a vytvorili niečo výnimočné.Šiel som na Slovensko s tým, že to nebolo úplne hotové. Ale nejako som mal v hlave, že viem, ako tam chcem byť. Ivan a celá partia mi verili a dali mi hlavne priestor pre to, aby som sa necítil zle. A aj to viedlo k tomu, že to takto prirodzene funguje,“ myslí si Ben. Energická skladba Miesta sa už na prvé počutie dostane pod kožu a tak ľahko ju z hlavy nedostanete. Dôkazom je, že už pár dní po premiére pieseň patrí medzi najhranejšie na YouTube. Nuž, „smajli“ vedia ako na to, čo poviete?