Twiinsky na rodinnej dovolenke: Luxus, o akom sa bežnému Slovákovi v týchto dňoch nemôže ani snívať!

Známe dvojičky si dopriali oddych a vybrali sa na spoločnú dovolenku so svojimi rodičmi. Vzali aj najmladšieho člena rodiny, dcérku jednej z Twiinsiek, Lindu.

Nízlovci spoločne odleteli do Dubaja. Podľa informácií portálu čas.sk je Daniela v Spojených arabských emirátoch na pracovnej ceste. No, okrem práce si užíva oddych. O dieťatko sa jej starajú zatiaľ rodičia - Daniel a Verona a sestra Veronika.

View this post on Instagram

A post shared by TWiiNS (@twiinsmusic)

 

"Tento oddych sme potrebovali ako soľ, môžeme povedať, že je tu bezpečne, hotely si naozaj dali záležať, bez negatívneho PCR testu ani na krok, čiže za nás Dubaj top destinácia!" Uviedli známe dvojičky na svojom spoločnom Instagrame. Daniela a Veronika si všimli, že turistov je stále menej. "Žije to tu, ľudí je tu síce dosť, ale v porovnaní s dobou pred covidom oveľa menej. Predtým by sme nemali šancu sa odfotiť len tak pred fontánou, nakoľko vždy tu bola hlava na hlave," napísala Daniela na svojej sociálnej sieti.

View this post on Instagram

A post shared by vebi (@veronikatwiins)

Rodinka drží pokope. Známe dvojičky sa môžu spoľahnúť na svojich milujúcich rodičov, ktorí ich podporujú počas celej ich kariéry!

Tagy: Twiins