V relácií Bez servítky nie je všetko o peniazoch: V tohtotýždňovej zostave zvíťazilo srdce a ľudská dobrota!

Maroš Fusko, známy na sociálnych sieťach pod umeleckým menom Jeffy Boy, sa na konci súťažného týždňa v relácií Bez servítky dočkal od konkurencie krásneho gesta.

Súťažiaca Janka, ktorá si tohtotýždňovú výhru rozdelila s Lacim, darovala svoju časť peňazí práve do rúk Maroša. "Pre mňa bol víťaz Jeffy, ktorý bol súčasťou nášho tímu. Je to človek s veľkým srdcom a myslím si, že potrebuje tie peniažky viac ako ja," vysvetlila svoje krásne gesto Janka. 

Zdroj: TV JOJ

Urobila tak z dôvodu, že Jeffy nemá ľahký životný osud. Okrem toho, že trpí detskou mozgovou obrnou, v mladom veku mu zomrela mama priamo pred jeho očami. Jeffy sa však nechce hrať na obeť osudu a svoj život bojuje ďalej. Potom, čo sa prihlásil do súťaže Česko Slovensko má talent, zabojovať sa rozhodol tiež v kuchárskej show Bez servítky. Napriek tomu, že nevyhral, súťažiaci si ho veľmi obľúbili. "Vy ste veľm dobrí ľudia. Ja nechcem, aby Janka odišla, nechcem, aby odišiel Laci,..." dojímal sa Maroško po tom, čo mu Janka udelila svoju časť výhry. Po emotívnej reakcii na výhru nasledovali od konkurencie slová útechy.  "Maroško my sme neodišli, my sme stále tu, stále sme tu pre teba a určite si spolu ešte navaríme."

 

Z tohto týždňa si rozhodneme môžeme všetci odniesť posolstvo, že nie je všetko o peniazoch, ale práve naopak, ľudská dobrota je to, čo skutočne v tomto svete vítazí. "Keby bolo viacerí ľudia takíto dobrí, tak taký by bol krásny svet," povedal Maroš a neodpustil si ani posolstvo na záver:  "Život je jeden, treba robiť veci, ktoré vás bavia."

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!