Od týchto známych žien by sme sa mali učiť: Hrdo hlásia lásku k svojmu telu!

Šiesty máj patrí Medzinárodnému dňu bez diét. Téma chudnutia je pre mnohé ženy, ale aj mužov, častou otázkou. Niekedy je však väčšou výzvou zmieriť sa so svojím telom. Tieto svetoznáme ženy to dokázali.

Lady Gagu sme mohli vidieť v rôznych životných etapách, hrá vo filme, nakrúca videoklipy. Ani známej speváčke sa neušla kritika k jej postave. Raz bola moc chudá, inokedy vraj pribratá. Američanke neustále komentáre začali liezť na nervy a rozhodla sa hrdo hlásať lásku k svojmu telu. Gaga ako reakciu v roku 2012 spustila samostatnú sekciu svojej nadácie Born This Way Foundation a web LittleMonsters, ktorý sa zaoberá prijatím svojho tela.

Aj speváčka si prešla poruchami príjmu potravy, aby dnes mohla prijať samú seba!

Zdroj: IG/ladygaga

Speváčka Demi Lovato sa pred pár rokmi priznala k tomu, že trpela viacerými psychickými problémami. Tie súviseli aj s poruchami príjmu potravy. V roku 2018 sa Demi pod vplyvom problémov pokúsila predávkovať. Dnes je speváčka šťastná, že ju jej blízki zachránili. "Každý deň, keď som tu na tejto zemi, je dňom, za ktorý musím počítať svoje požehnanie a byť za to vďačná," uviedla pre portál TMZ Live. Demi si spočiatku myslela, že len zdravo žije - veľa cvičila, zdravo sa stravovala, no napokon to zašlo až do extrémov. Každý by mal poznať hranice svojho tela!

Ashley Graham patrí medzi žiadané modelky napriek tomu, že jej konfekčná veľkosť nie je XS, no svoje telo by za chudšie nevymenila. Rovnako je na tom aj americká skladateľka a speváčka Lizzo, ktorá je žena - krv a mlieko. Jej príspevky na sociálnych sieťach sú plné sebalásky a prijatia samej seba. Učiť od nej by sa mali mnohé ženy. Mať miery 90-60-90 nie je všetko.

Kráska oblých tvarov sa nebojí zverejniť fotografiu, na ktorej je úplne nahá!

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Gigi Hadid patrí medzi najžiadanejšie tváre svetového modelingu. V roku 2020 jej však v jednej agentúre naznačili, že nemá postavu pre mólo. A nie sú to len známe modelky, ktoré sa stretli s tým, že ich označili nálepkou "tučná", celebritné mamičky si odniesli na svoj účet množstvo kritiky. Ako keby mala byť žena po pôrode okamžite chudá, ak sa chce vrátiť naspäť do práce. Svoje popôrodné telo hrdo propagovala aj herečka Amy Schumer: "Milujem svoje teplé mäkké post detské telo. Vďačná za to, že sa cítim znova tak silná!" Uviedla na svojom Instagrame komiediantka.  Ďalšia známa mamička, speváčka Beyonce, v roku 2018 v interview pre Vogue priznala, že miluje svoje "skutočné telo". 

Khloe Kardashian čelila kritika kvôli úprave svojich fotiek až to napokon nevydržala a vyšla bez filtrov von. "Áno, na živo som vám ukázala, že toto všetko nie je photoshopované,“ uviedla členka známej americkej rodiny.

Partnerka Johna Legenda, Chrissy Teigen, prednedávnom vyhlásila, že skončila s kultúrou diét a počítaním kalórií. "Ak ma to bude robiť šťastnou a budem sa cítiť dobre, doprajem si to," uviedla Američanka v rozhovore pre magazín People. Namiesto neustálej pozornosti, ktorú venovala Chrissy jedlu, trávi čas so svojimi milovanými deťmi.