Sisa Sklovská terčom kritiky pre odhalenú fotografiu: TOTO si mohla odpustiť!

Hoci má slovenská operná diva aj po päťdesiatke závideniahodnú postavu, možno už predsa len nie je vo veku, kedy je vhodné ju ukazovať takmer nahú. Jej obnažená fotografia na Instagrame totiž získala rovnaký počet pochvalných komentárov ako negatívnych reakcií.

Speváčka Sisa Sklovská, ktorá kvôli chorobe dlaní pred časom podstúpila náročné operácie oboch rúk, už bola z nemocnice prepustená. Doma sa oddáva rehabilitácii a relaxácii. Takmer v Evinom rúchu zapózovala na záhrade svojho rodinného domu v Bratislave. Všetkým ukázala, ako odetá len v spodnom diely plaviek, chytá bronz. K fotografii, ktorou sa prezentovala na svojom oficiálnom Instagrame, napísala len stručné heslo "konečne slnko!"

Niekoľko jej followerov si ale všimlo, že Sisa už nemá tak dokonalú postavičku, ako si o nej všetci až doteraz mysleli. Stále je štíhla ako prútik, na príspevku však zaťahuje brucho tak usilovne, až jej lezú rebrá. Na jej adresu si preto neodpustili fanúšikovia viacero kritických komentárov  "Za mňa je táto fotka nepekná. Nie vždy je všetko vhodné odhaliť. Ale dôležité je, že sa páčite sama sebe...," predniesol na konto umelkyne, ktorá si v minulosti nechala urobiť napríklad silikónové prsia, jeden používateľ. Našli sa aj takí, čo pripomenuli jej kritizovaný módny štýl, často prirovnávaný ku "kolotočárskému". "Všetko jej pristane, ale hlavne nech sa už, preboha, nevyzlieka...," napísal svoj názor ďalší fanúšik.

Nie každý dospel k záveru, že by Sklovská mala vo svojom veku obmedziť na sociálnych sieťach svoje obnažené zábery. Pri fotografii sa objavili názory, že je to "konečne pekná baba" a že je "odvážna a pekná". Iste nie je prekvapením, že kritika bola predovšetkým od dám, zatiaľ čo muži nad jej postavičkou, ktorá aspoň na prvý pohľad úspešne vzdoruje starnutiu, hromadne slintali.