Celeste Buckingham ukázala svoju mamu a všetci ostali v šoku: Veď vyzerá ako jej sestra!

Obľúbená speváčka si získala množstvo priaznivcov nielen vďaka hudbe, ktorú robí, ale aj tým, aká je. Oceňujú, že je vždy sama sebou, na nič sa nehrá a ešte k tomu aj vynikajúco vyzerá. Keď fanúšikom ukázala svoju maminu, okamžite všetkým došlo, po kom zdedila toľko krásy!

Obľúbená speváčka Celeste Buckingham si získala srdcia fanúšikov hneď z niekoľkých dôvodov. Má skvelú hudbu, na nič sa nehrá, je vždy prirodzená, milá a srdečná. Okrem toho prostredníctvom sociálnych sietí šíri osvetu o sebaláske a sebaúcte, ktorá mnohým ľuďom stále chýba. Neustále poukazuje na to, že by sme si nemali vážiť len iných, ale hlavne sami seba, čím si získala veľké množstvo pozitívnych reakcií. No a na dôvažok pri tom všetkom vyzerá vždy perfektne.

Keď sa ešte na Deň matiek svojim fanúšikom na sociálnej sieti pochválila fotkou svojej maminy, hneď všetci pochopili, po kom dostala do vienka krásu. Jej mama totiž vyzerá tak krásne a mladistvo, že by nezainteresovaný človek pokojne povedal, že je jej sestra.Mám najväčšie šťastie na svete, že ťa mám za svoju mamu. Ďakujem za všetku podporu, obetavosť, humor a tvoju múdrosť. Ďakujem, že si sa o to všetko so mnou podelila. Ďakujem, že si tu vždy pre mňa. Navždy ťa milujem,“ napísala Celeste k fotke. Nuž, ako sa hovorí, nepadlo jablko ďaleko od stromu...

Celeste Buckingham a jej mama Zdroj: archív C.B.