Sexica Jasona Stathama sa ukázala bez štipky mejkapu: Wau, veď vyzerá ako dievčatko!

Hrdina z akčných filmov tvorí už dlhé roky harmonický pár s krásnou modelkou Rosie Huntington-Whiteley. Hoci je sexi blondínka na módnych mólach či na titulkách časopisov dokonalou bohyňou, v každodennom živote a bez mejkapu vyzerá ako rozkošné dievčatko.

Obľúbený herec Jason Statham žije dlhé roky po boku jednej z najkrajších žien sveta. Jeho životnou partnerkou je totiž modelka Rosie Huntington-Whiteley, s ktorou vychovávajú synčeka Jacka Oscara. Sexi blondínka, ktorá sa preslávila najmä na prehliadkach známej značky Victoria´s Secret, je ozdobou každého módneho móla, spoločenského podujatia či titulnej stránky časopisu.

Keď sa však z nádherných šiat a čipkovanej spodnej bielizne oblečie do pohodlných kúskov, z tváre si odlíči hrubú vrstvu mejkapu a svetlo reflektorov vymení za prirodzené svetlo, z oslnivej sexice sa stáva úplne obyčajná žena. Ak by ste ju stretli na ulici, len ťažko by ste v nej spoznali dračicu z módnej prehliadky. Pravdou však ostáva, že aj bez šminiek je nádherná a pôsobí nesmierne mladistvo. Na snímkach, ktorými sa pochválila na sociálnej sieti, dokonca vyzerá ako dievčatko. Nuž, Jason si vedel vybrať, čo poviete?

Sledujte film Mechanik Zabijak 2 v hlavnej úlohe s Jasonom Stathamom už dnes o 20:35 na JOJke!