Odvážne zábery Petry z Bez servítky: Týmito fotkami vám vyrazí dych!

Tohtotýždňová kritička z relácie Bez servítky - Petra, sa prezentuje zdravým životným štýlom. Na svoju sociálnu sieť často pridáva fotografie, ktoré sršia sebavedomím. Jej varenie však pripomínalo skôr chaos.

Petru Šurinovú ste mohli tento týždeň vidieť v relácií Bez servítky v úlohe kritickej vyznávačky zdravého životného štýlu. Jedno jedlo jej bolo moc slané, druhé príliš sladké. Ostatní súťažiaci brali s rezervou jej slová o kalóriách. Jej menu si však napokon od konkurentov nevyslúžilo zrovna pochvalné slová, ale priam zahorelo kritikou. Konkurenti si dokonca radšej objednali pizzu, keďže u Petry takmer nič nezjedli. "Viem, že variť viem. Som zručná a šikovná kuchárka," vyhlásila v show Bez servítky. Okrem toho, že sa jej vo varení nedarilo, došlo tiež k úrazu. 

Piatková kuchárka sa na svojej sociálnej sieti neraz pochváli "modelkovskými" zábermi. Na jej Instagrame nájdete tréning, ktorý doma pravidelne absolvuje, venuje sa tiež kickboxu. Okrem toho, že je Petra realitnou maklérkou, robí fitness trénerku. Často pridáva svoje obľúbené recepty, ktoré však nie sú na prvý pohľad až také zdravé, ako sama opisuje svoj jedálniček. V Bez servítky si od ostatných súťažiacich vyslúžila ostré slová - rozprávala o kalóriách, no vo svojom menu s nimi zrovna nešetrila! "Naložila si nám to, čo nám celý čas vyčítaš," povedala Zuzka na margo kalorického menu, ktoré Petra konkurencii v piatok naservírovala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Šurimová (@petrasurimova)

Prezrite si odvážne modelingové zábery Petry v nižšie priloženej galérii:

Ak ste piatkovú epizódu Bez servítky nestihli, nájdete ju v archíve.

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!