Agáta Hanychová a jej boj za dokonalým chlapom: Šiesty objav za jeden rok!

Pokus, omyl, tak to je pravdepodobne stratégia Agáty Hanychovej pri hľadaní nového partnera. Po minuloročnom rozvode s Jakubom Prachař strieda chlapov ako ponožky. Na začiatku je to vždy ten najlepší chlap na svete, no to sa rýchlo zmení.

Pred niekoľkými dňami si modelka užila ostrov Sardínia. Chvíľu sa tvárila, že je tam sama a že jej to veľmi vyhovuje, ale dlho jej byť tajomnou nevydržalo. "Neznášam tie dievčatá, ktoré si kúpia nové plavky a nechávajú sa od svojich chalanov fotiť hodiny na pláži ...  ja využívam miestne zdroje, ale je to na hlavu," pokúsila sa o vtip modelka a samozrejme pridala tradičné #love. Tým len potvrdila, že na talianskom ostrove nie je sama, ale spoločnosť jej robí nový objav, ktorého prezýva pán Mekáč.

Zdroj: IG/agatahanychova

"Nie, teraz už naozaj na dlho nechcem žiadneho chlapa...," ryplo si hneď niekoľko jej fanúšikov. Samozrejme, že mali pravdu, pretože už ďalší deň Agáta ukázala fešného mladíka, ktorému ale zakryla tvár. Vzhľadom k faktu, že zatiaľ žiadny vzťah nevydržal Agáte dlhšie ako tri mesiace, možno sa aj od rozvodu šiesty milenec v poradí vyparí, bez toho aby bolo jeho meno odhalené.