Sexi telo Andrey Verešovej terčom kritiky! Verili by ste, že môže ľuďom vadiť toto?!

Modelka Andrea Verešová patrí jednoznačne k najkrajším ženám slovenského šoubiznisu. Svoje o tom vedia aj jej sledovatelia, ktorí nechávajú pod fotkami na jej Instagrame často komentáre plné chvály. Až doteraz!

O dokonalej postave Andrey Verešovej nemôžeme pochybovať. Modelka sa netají tým, že pravidelne cvičí a na svojom tele tvrdo pracuje. Veru, nejedna dvadsiatnička by jej mohla takúto postavu závidieť. Na jednej z fotografií sa ale ľuďom nepáčila istá časť Andreinho tela. Lýtka! Možno to znie neuveriteľne, no niektoré dámy mali pocit, že sú Andreine lýtka nedostatočne vypracované. 

Reakcia modelky na seba nenechala dlho čakať a svojim „nespokojným“ sledovateľom uštedrila, ako inak, sebavedomú odpoveď. Pod fotografiu na svojom Instagrame, na ktorej pózuje v športovom oblečení, napísala: „Tak tu padla sťažnosť na moje lýtka...tak som sa rozhodla na nich začať pracovať, aby som ich poriadne napumpovala.“ Ak by ste si ale mysleli, že bude mať Andrea z takýchto pripomienok hlavu v smútku, ste na omyle.

Modelka prijala kritiku s nadhľadom a rozhodla sa na sebe zapracovať ešte viac. „Vaše komenty ma inšpirovali. Čaká ma ďalší výšľap do hôr.“ Dodala kráska na svojom Instagrame. Navyše jej verní sledovatelia ju aj naďalej utvrdili v tom, že je to krásna a vyšportovaná žena a že sa skutočne nie je nutné na nič sťažovať.