Jennifer Aniston o vzťahu s Bradom Pittom: Takto je to medzi nami!

Seriálová Rachel o tom konečne prehovorila. Herečka Jennifer Aniston porozprávala vôbec prvýkrát o svojom súčasnom vzťahu s Bradom Pittom. Ako to medzi nimi naozaj je?

Ich vzťah skončil pred takmer dvadsiatimi rokmi, no ich fanúšikovia naďalej veria, že sa kedysi najslávnejší hollywoodsky pár dá opäť dohromady. Tomu, že medzi exmanželmi nepanuje zlá krv a že Jennifer Bradovi odpustila, naznačovalo ich stretnutie na minuloročnom udeľovaní cien SAG Awards. Hviezdy sa pred očami celého sveta pozdravili, podali si ruky a Brad z bývalej manželky nedokázal spustiť oči. 

Jennifer Aniston Zdroj: Profimedia

V jednom z rozhovorov pre istú rozhlasovú stanicu herečka prezradila, ako to medzi nimi aktuálne je. „Sme kamaráti...priatelia. A sme stále v kontakte,“ objasnila ich vzťah.

Moderátor sa potom opýtal na ich virtuálne stretnutie, behom ktorého čítali scenár seriálu Zlaté časy aj s inými hercami pre dobročinné účely. „To stretnutie bolo srandovné, vôbec to nebolo divné. Pravdepodobne len pre ľudí, čo nás sledovali a chceli to tak vidieť alebo predpokladali, že to bude divné,“ spomínala seriálová Rachel.

Zdroj: people.com

Takto vyzerali Jennifer Aniston a Brad Pitt v minulosti. 

Zdroj: TASR