Sisa Lelkes Sklovská a jej luxusný dar od manžela: TOTO sa len tak nevidí!

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská o sebe prezradila, že si často láme hlavu nad tým, aký dar vymyslí pre svojho manžela. Vždy však príde s niečim veľkolepým. Zahanbiť sa ale nenechá ani jej manžel. Neuveríte, aké dary si dávajú!

Sisa Sklovská sa netají tým, že sa snaží vymýšľať pre svojho manžela vždy niečo originálne. „Ja mu dávam darčeky vyrábať, lebo čo už kupovať mužovi, ktorý má všetko? A tak si lámem hlavu niekoľkokrát do roka, čo vymyslím, a nie je to jednoduché už za tie roky. Často nakreslím a dám vyrobiť. Celkovo som zástancom zábavných darčekov a veselej nálady,“ povedala speváčka pre cas.sk.

Jeden z najoriginálnejších darov, ktoré svojmu manželovi darovala, bol rozhodne bronzový odliatok jej postavy. „Napríklad som mu dala odliať z bronzu samú seba. Stála som 11 hodín v sadre. Robil ju môj priateľ a spolužiak z VŠMU, sochár. Bolo to veľmi náročné. Dostal ju na narodeniny pred 10 rokmi. Snažím sa mu dávať darčeky, ktoré sú neobvyklé, zaujímavé a najmä originálne,“ dodala Sisa.

Speváčkin manžel jej ale neostal nič dlžný. Prekvapenie, aké jej pripravil, by šokovalo rozhodne každú ženu. „V roku 2011 ma Juraj prekvapil na moje narodeniny. V ten deň som hrala v Prahe predstavenie a po ňom som šla autom do Bratislavy. Keď som chcela zaparkovať na svoje miesto doma v garáži, zistila som, že nemám kde. V garáži stálo krásne, červené nové auto a na ňom veľký nadpis „Happy birthday“. Som totiž veľký autičkár, milujem šoférovanie a športové autá. Jazdím veľa a rýchlo,“ opísala obrovské prekvapenie.