Herec František Kovár a jeho nová záľuba: TOTO som mal vedieť už dávno!

Náročné obdobie pandémie zatriaslo životom mnohých ľudí. Výnimkou nie sú herci, ktorých príležitosti boli taktiež značne obmedzené. Herec František Kovár, ktorý si zahrá v pripravovanom seriáli Nemocnica, si našiel počas pandémie takúto záľubu!

František Kovár vymenil dosky, ktoré znamenajú svet, za varešku a hrnce. Ako sám povedal, začal sa učiť a jeho inšpiráciou nebol nikto iný, ako jeho milovaná manželka. „Tým, že sme boli spolu tak dlho doma počas pandémie, mali sme v podstate možnosť sa spoznať iným spôsobom ako vtedy, keď som utekal do divadla alebo do inej práce. Teraz toho času bolo naozaj dosť,“ prezradil herec pre Nový Čas. O svojej manželke povedal, že je vynikajúca kuchárka a že bola jeho motiváciou, aby sa kulinárskemu umeniu čo-to sám priučil.

„Naučil som sa variť, takže malo to aj takúto svetlú stránku. Predsa som už dosť starý na to, aby som sa naučil niečo, čo som už mal dávno vedieť. Aj keď mám doma skvelú kuchárku, je to niečo iné, ako keď mi manželka povie, ako sa čo robí, ako keď človek drží tú varechu v ruke a fyzicky naozaj varí,“ povedal František Kovár. Pochválil sa aj tým, že keď vidí, že druhým jedlo, ktoré pripravil naozaj chutí, má pocit, akoby získal Michelinskú hviezdu. 

Na Františka Kovára sa môžete tešiť už túto jeseň v novom seriáli Nemocnica!