Demi Moore pózuje v plavkách po boku svojich dcér: Len ťažko by ste ju medzi nimi našli!

Za dva roky bude mať 60 rokov, napriek tomu Demi Moore vedľa svojich dcér pôsobí ako ich rovesníčka. Alebo by vás pri pohľade na sexi sériu fotografií herečkinho rýdzo ženského klanu pre novú kolekciu plaviek napadlo niečo iné?

Večne mladá herečka v novej kampani na plavky a spodnú bielizeň značky Andie, do ktorej v roku 2018 investovala, predviedla svoje neuveriteľné krivky, ktorými rúca mýty o fyzickom vzhľade po prekročení päťdesiatky. Do kampane prizvala aj svoje dcéry Rumer, Scout a Tallulah.

Dámy vystriedali hneď niekoľko krásnych modelov, čierno zladené sa vyfotili pred tmavou stenou, v bielom zapózovali na útesoch, rôzne druhy červených plaviek potom nafotili na záhrade. Vzniklo tiež niekoľko žeravých sólo záberov Demi v červených a čiernych jednodielnych plavkách.

Hoci Demi za posledných dvadsať rokov nezostarla ani o deň, omladzovacím procedúram holduje vo veľkom. Hviezda filmu Striptíz v januári všetkých vydesila čudným výrazom na prehliadke značky Fendi. Tvár jej poznamenala veľmi nepodarená plastická operácia, lebo to vyzeralo, ako by okolo úst mala pevne utiahnutý neviditeľný "roubík". Súdiac podľa fotiek z kolekcie plaviek si vpadnuté líca dala zase do poriadku. Alebo si vypomohla make-upom.

Tagy: Demi Moore