Simona Krainová so známym hollywoodskym hercom: Namiesto pochvál prišiel obrovský trapas!

Simona Krainová sa pochválila selfíčkom s jednou hollywoodskou hviezdou. Predtým si však zabudla vypnúť všetky filtre, čo používa.

Modelka narazila na odpor svojich followerov, ktorým posielala povestné "good vibes" z dovolenky. Snímka, ktorú zdieľala však nechtiac jej sledovateľov pobavila. Krainová počas svojho pobytu vo Francúzsku stretla hollywoodskeho herca Cuba Goodinga Jr., ktorý sa pýši Oscarom, a neodolala a odfotila sa s ním. 

Spoločná fotografia s hercom je však natoľko pozmenená všetkými možnými aj nemožnými filtrami, že si známy umelec nie je takmer podobný. "Jej, ty sa máš! Toho milujem! Vyzerá tu na 15 rokov, je to stále fešák!" Jasala napríklad herečka Alice Bendová, ktorá si zrejme neuvedomila, že práve za tú mladistvú tvár rodák z New Yorku vďačí filtrom a nie elixíru mladosti.

Zdroj: IG/simonakrainova

Zato si to ale všimli Simonini fanúšikovia. "Cuba tiež prešiel trošku retušou... Dokonca vyzerá mladšie ako Simona," bavili sa nad snímkou, na ktorej Krainová Goodinga dokonca označila - a kto sa mu pozrie na profil, musí mu byť hneď na prvý pohľad jasné, ako v skutočnosti vyzerá. Na rozdiel od Simony, ponúka sa preto teraz otázka, ako je to s krásou nestarnúcej modelky, čo sa drží svojho hesla "fuck the age".

Sledujte Snežné psy s Cubom Goodingom Jr. dnes o 20.35 na JOJke!