Jennifer Lopez v novom klipe sexi ako nikdy predtým: Stačilo roztiahnuť nohy a milióny sa hrnú!

Jennifer Lopez dokáže byť poriadne žeravé želiezko v ohni aj po päťdesiatke. Predviedla to v novom klipe, ktorý okamžite láme rekordy. Možno v tom hrá úlohu, že JLo je na záberoch len sporo odetá a jej zmyselné pohyby nenechajú nikoho chladným.

Keď sa povie Jennifer Lopez, vybavíte si skôr zvodné krivky a dokonalý zadoček, než nejakú jej pesničku? To sa teraz možno trochu zmení, keďže sa tejto americkej hviezde podarilo natočiť a vydať nový klip - a je z neho okamžite hit! Pieseň Cambia El Paso, čo v španielčine znamená niečo ako "zmeň krok", má pomerne jednoduchý text, oplýva priemernou melódiou, avšak aj tak boduje na plnej čiare.

Zásluhu na tom určite bude mať aj vizuálna stránka videoklipu, ktorý rozpráva príbeh ženy, ktorá po hádke odchádza od partnera. "Pieseň je o zmene a o tom, urobiť ten ďalší krok, keď sa necítite dobre, potrebujete zmenu, tak Cambia el paso," osvetlila význam klipu sama JLo v relácii The Zane Lowe Show.

Spolu s Jennifer dostal v projekte úlohu tiež portorický rapper Rauw Alejandro. V jednej chvíli sa na záberoch dvojica uprene pozerá do očí, staronový partner speváčky Ben Affleck ale asi žiarliť nemusí. Na väčšine záberov sú totiž každý zvlášť. Predsa len sú "po rozchode". Nemožno tak nešpekulovať o tom, či sa kráska neinšpirovala vlastným životom, pretože nedlho pred natáčaním v Miami obletela svet správa o jej rozchode so snúbencom Alexom Rodriguezom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Sama speváčka na to má ale trochu iný pohľad. Zo žiaľu vraj zvyčajne nečerpá, skôr naopak. "Keď sa cítim dobre, tak cítim, že robím najlepšiu hudbu. Takže sotva som sa vrátila z Dominikánskej republiky, okamžite som všetkým dala vedieť, že chcem do štúdia," netají sa svojím šťastím. Nový vzťah tak zrejme rýchlo zahojil staré rany.

Jennifer je v novom klipe neuveriteľne sexi - v jednej chvíli na vás vystrčí zadoček, potom zase roztiahne nohy a naznačí dotyk rozkroku. Presvedčte sa sami vo videu!