Daniela Peštová šokovala fotografiou: TAKTO vyzerala kedysi!

Z času na čas je dobré pospomínať si na časy minulé a svoje o tom vie aj topmodelka, Daniela Peštová, ktorá zaskočila fanúšikov návratom do minulosti v jej kariére. Pochválila sa záberom, kde pózuje ako mladučká modelka. Čo myslíte, zmenila sa rokmi Daniela?

Občas je fajn pripomenúť si, ako sme vyzerali kedysi a porovnať si to s tým, ako vyzeráme teraz. Ani topmodelka Daniela Peštová nemá problém ukázať to, ako vyzerala v minulosti, v jej rannej modelingovej kariére. „Trochu nostalgie v túto šedú a upršanú stredu,“ napísala na svojom Instagrame Daniela a zverejnila krásny čiernobiely záber. Nuž, zrejme si topmodelka krátila upršaný deň prezeraním si spomienok. 

 

Ak sa však pozriete poriadne, uvidíte, že na Daniele sa čas absolútne nepodpísal. Je to stále krásna a úspešná žena, ktorá vyzerá mladistvo a určite je inšpiráciou pre množstvo žien. Daniela je okrem iného zástankyňou prirodzenosti a nebojí sa ukázať svoju tvár napríklad aj bez make-upu. Tak či onak, rovnako, ako kedysi, aj teraz vyzerá Daniela výborne a je vidieť, že sa o seba naozaj stará.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)