Agáta Hanychová sa pochválila novým vzťahom, namiesto komplimentov však prišiel smiech!

Bývalá modelka Agáta Hanychová si nedá pokoj. Na sociálnych sieťach pred nedávnom predstavila svojho ďalšieho partnera, s ktorým tentokrát vyrazila na rodinnú dovolenku aj s deťmi. Namiesto gratulácií sa však od svojich fanúšikov na Instagrame dočkala skôr výsmechu.

S deťmi a novým partnerom vyrazila Agáta Hanychová na vodu. "Už 10 minút neprší. Nech žije voda s dobrodružstvom! Suchého nemáme už nič, ale zase na to aspoň budeme všetci spomínať," napísala k snímke, na ktorej v kompletnej zostave (vrátane partnerovho syna) idú na člne. Zdá sa, že si to všetci náramne užívajú. Lenže to by nebol Agátin profil, aby sa na ňom okrem pochvalných komentárov, ktoré Honzu Loskota hodnotia ako náramne sympatického muža, neobjavilo tiež množstvo posmešných správ a všelijakých narážok od jej followerov...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"To bude ďalší zárez na pažbu??" Pýtajú sa niektorí provokatívne. Agáta totiž patrí podľa všetkého k ženám, ktoré nedokážu byť single, a tak neustále hľadajú nových partnerov. Od rozvodu s manželom Jakubom Prachařom má už šiesteho partnera, ktorého na sociálnych sieťach istú dobu prezývala "pán Mekáč". Neskôr jeho identitu odtajnila, a dokonca sa nechala počuť, že by sa nebránila ďalšiemu dieťaťu. "Mám 36, takže si myslím, že to tretie dieťa ešte mať budem. Ale rozhodne ho nechcem skôr ako za rok," vyjadrila sa.

Nový partner, s ktorým už absolvovala spoločnú dovolenku na Sardínii, jej skrátka nadmieru učaroval. "Honza je normálny chalan, ktorý pracuje, má svoje auto, svoj byt a je vtipný! Dostal ma na to a navyše super varí. Po tých rokoch, čo som musela variť ja, je to príjemná zmena. Skvele griluje, čo my baby moc nevieme, a navyše je kamarát s deťmi," zverila sa českému Blesku Agáta, ktorá neváhala a okamžite ho zoznámila aj so svojimi potomkami.