Sexi telo aj pred 50-tkou? Keď budete robiť TOTO, ukážu sa výsledky ako na Simone Krainovej!

Simona Krainová dokazuje, že aj ženy pred 50-tkou môžu byť neskutočne sexi. V mini bikinách sa predviedla na pláži na Kanárskych ostrovoch.

Aký je tip bývalej modelky na to zostať stále sexi? Pre lenivé to nebude dobrá správa, no môže za to predovšetkým pravidelné cvičenie. Simona najradšej behá, telo však spevňuje tiež strečingom a plávaním. A aby toho nebolo málo, svoje robí aj zdravá a vyvážená strava.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

  

Simonina cvičebná rutina však nie je pre začiatočníkov. "Dnes 56 bazénov, 1,4 km, potom 6 minút planku, posilňovanie brucha, hotovo," pochválila sa Češka na svojom Instagrame. Práve plávanie je skvelým spôsobom, ako spáliť kalórie. V horúčavách je tiež najlepšou voľbou. "Vedeli ste, že plávanie patrí k aeróbnym športom, ktorým spaľujete najviac tukov? Nespornou výhodou plávania oproti iným športom je fakt, že pri plávaní je námaha rozvádzaná do celého tela a tým pádom precvičujete viac svalov a svalových skupín. Navyše vám pomôže od bolesti chrbta a zvyšuje kapacitu pľúc," poradila Krainová.