Jennifer Lopez a Ben Affleck tvoria oficiálne pár: Pozrite, speváčka to potvrdila romantickou spoločnou fotkou!

Speváčka Jennifer Lopez oslávila cez víkend svoje 52. narodeniny, kde jej na luxusnej jachte robil spoločnosť aj herec, Ben Affleck. A práve počas tohto výletu sa potvrdilo to, o čom sa doteraz len šepkalo.

Hovorí sa, že stará láska nehrdzavie a zrejme to bude platiť aj pre prominentnú dvojicu Jennifer Lopez a Ben Affleck. Párik bol dokonca pred sedemnástimi rokmi zasnúbený a zdroje z ich okolia naznačujú, že sú si údajne životnými partnermi.

Kým doteraz sa o tomto návrate k spoločnej láske len špekulovalo a šepkalo, na svoje narodeniny to už latino diva oznámila celému svetu prostredníctvom fotografie zaľúbencov, na už spomínanej jachte. Speváčka tak opäť raz ukázala niečo viac zo svojho súkromia. 

Medzi zaľúbencami to však bude zrejme vážne, nakoľko začali hľadať spoločné bývanie a dokonca sa zblížili už aj deti oboch partnerov. Tie majú obaja zo svojich predošlých vzťahov. Vzájomné zoznámenie detí je teda vážnym krokom, ktorý len potvrdzuje, že to spolu myslia vážne. Snáď sa bude ich láske na druhý pokus dariť. 

Pozrite si fotografiu zaľúbencov v galérii. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)