Malá tanečníčka z klipu speváčky Sia poriadne vyrástla: WOW, to je kráska!

Maddie Ziegler si môžete pamätať ako nadanú tanečníčku z klipov austrálskej speváčky Sia. Dnes má už 18 rokov a okrem tanca skúša úspech v modelingu a v herectve.

Okrem toho, že je Maddie tanečníčkou, pôsobí tiež ako modelka, čo nie je prekvapivé. Krásnu blondínu môžete nájsť v kampaniach viacerých známych značiek. Predovšetkým v športových. Môže za to jej vyšportovaná postava, ktorú dosiahla práve tancom. Tomu sa venuje už od útleho detstva a jej veľké nadanie si v úvode svojej speváckej kariéry všimla aj Austrálčanka Sia, ktorá si ju vybrala ako hlavnú tvár svojich klipov. V poslednom klipe speváčky sa predstavila pred dvomi rokmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa maddie (@maddieziegler)

 

Dnes šťastie skúša mladá Američanka tiež v herectve. Ako malá, ešte pred úspechom u speváčky Sia, vystupovala vo viacerých, a to najmä tanečných reality show. Aj v klipoch predviedla svoje herecké umenie - mimiku či gestá, ktoré pri tanci prirodzene využíva. Tento talent sa dnes snaží Maddie zužitkovať pri hereckej kariére. Vidieť ju môžete dokonca vo vynovenej verzii legendárneho West Side Story. 

Takto si môžete Maddie Ziegler pamätať z hudobných klipov austrálskej speváčky:

;