Dara Rolins v otvorenej spovedi: Týmto vyjadrením odrovnala všetkých!

Mnohé známe tváre využívajú priestor na sociálnych sieťach, na ktorých sa môžu vyjadriť k rôznym spoločenským témam a Dara Rolins nie je výnimkou. Svojim najnovším vyjadrením si získala množstvo žien!

Téma ženských stereotypov a prehnaných nárokov na ženský vzhľad či správanie je už niekoľko rokov rozoberaná nie len v médiách, ale aj v rôznych organizáciách. Dara Rolins priniesla svojim fanúšikom skutočne silné vyjadrenie, v ktorom opísala, ako to v „ženskom“ svete často chodí a získala si tak na svoju stranu množstvo žien, ktoré s jej názorom súhlasili. Dobré ránko, chlapci a dievčatá, vyspatí do ružova? Včera som zaspávala s myšlienkou na Lolu, ktorá je na prázdninách s Matejom a na nás, na ženy...Na to jak náročné je dnes balancovať v tom našom ženskom svete, plnom všetkých tých nárokov a predsudkov, pod všade prítomným tlakom na dokonalosť. Ako v nej vypomerovať tú akurátnosť? Komu skôr vyhovieť? Nemala by si toľko jesť, najedz sa poriadne! Si moc tlstá, si moc chudá. Ty sa nemusíš maľovať, mohla si sa trochu namaľovať. Máš slovo, hovor! To je chlapská záležitosť, nemiešaj sa do toho. Zavrie občas pusu? Moc toho nenahovorí. Si príliš samostatná, si úplne nesamostatná. Tá krátka sukňa je moc krátka, v tej dlhej sukni vyzeráš jak babička,“ napísala na svojom Instagrame Dara.

Zhrnutie a pointa sa rovná zmiereniu sa s faktom, že nikdy nevyhovieš všetkým. Preto, najlepšie mi vychádza byť sám sebou. Neexistuje nič ako ideálny stav, lebo každý vidíme a hľadáme ideál inde a inak. Žiadne parametre nie su smerodajné v rámci určovania krásy, dokonalého stavu, či spôsobu prevedenia. Je to o nás. O mne, o tebe. O našom pocite, našom videní, názore na vec. To tvoje nemusí byť to moje. Ži a nechaj žiť,“ dodala speváčka. Pozitívne komentáre na seba nenechali dlho čakať a Dara si za svoje úprimné slová vyslúžila množstvo krásnych a súhlasných komentárov, v ktorých jej fanúšičky vyjadrovali obdiv za podporné a odvážne slová.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Tagy: Dara Rolins