Nie je to len Jen a Ben: Tieto známe páry si prešli rozchodom a opäť sa k sebe vrátili!

Láska je nevyspytateľná. A dobre to vedia aj mnohé celebrity. Vo svete šoubiznisu je ťažké ostať verným jednému partnerovi navždy. Tieto páry to však opäť skúsili.

Svet prednedávnom milo prekvapila správa, že sa známa speváčka Jennifer Lopez vrátila k svojmu dlhoročnému ex-priateľovi, hercovi Benovi Affleckovi. Párik bol pred sedemnástimi rokmi zasnúbený a zdroje z ich okolia naznačujú, že vraj sú životnými partnermi. Vydrží im to tentokrát?

Jennifer Lopez a Ben Affleck Zdroj: IG / jlo

Dnes už manželka Justina Biebera, Hailey Baldwin, bola jeho dlhoročnou fanúšičkou. Spoznali sa na Justinovom koncerte a svoj románik potvrdili v roku 2016. Nevydržalo im to však dlho, pretože sa spevák opäť vrátil k Selene Gomez. Cesty s Hailey sa mu opäť podarilo spojiť v roku 2018, kedy sa aj zasnúbili. 

Frontman kapely Maroon 5, Adam Levine, začal randiť s modelkou Victoria’s Secret Behati Prinsloo v roku 2012. Boli spolu asi rok, keď to spevák ukončil. Od seba vydržali len do roku 2014. Krátko na to sa Adam a Behati vzali a dnes majú dve detičky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Levine (@adamlevine)

Slabosť na modelky má aj Zayn Malik. S Gigi Hadid sa prvýkrát ich cesty preťali na afterparty Victoria's Secret Fashion Show v roku 2015 a chodili spolu do 2018. Rok od rozchodu sa k sebe vrátili a o necelý rok na to privítali dcéru Khai.

Katy Perry si narazila sexi herca Orlanda Blooma v roku 2016. O rok na to sa ich cesty rozdelili. Nevydržali od seba dlho a v roku 2019 prišlo zasnúbenie. V lete minulého roka sa dočkali spoločného dievčatka, ktoré pomenovali podľa kvetu - Daisy. 

Zdroj: Profimedia

Justin Timberlake a Jessica Biel začali spolu chodiť v roku 2007 a boli spolu štyri roky, než sa rozišli v roku 2011. Po rozchode chceli ostať priateľmi, no napokon ich láska nevyprchala, ako dúfali a vrátili sa k sebe. Dnes sú manželmi už deviaty rok a majú spolu dvoch potomkov.