Nový seriál Nemocnica bude čoskoro na obrazovkách! Vychutnajte si upútavku!

Seriál Nemocnica, v ktorom ide každý deň o život ukáže, že často nie je priestor na nič iné, a už vôbec nie na vlastné životy lekárov. Príbehy lekárov a ich pacientov budú často silné a pútavé. Nový seriál Nemocnica je zárukou kvality, a to ako po vizuálnej stránke, tak aj vďaka skvelému hereckému obsadeniu.

Seriál Nemocnica budete môcť už čoskoro sledovať na obrazovkách televízie JOJ. Seriál prináša pútavé a často silné príbehy z prostredia nemocničného urgentu. Dennodenný boj o život, s ktorým prichádzajú lekári do kontaktu, je často ťažkou skúškou a samotným lekárom prináša mnohé traumy.  

Tešiť sa môžete napríklad na osudy dvoch mladých lekárov, ktorí prichádzajú na centrálny príjem, ako čerství absolventi lekárskej fakulty a do novej práce si prinášajú svoje ideály a predstavy. Tie sa ale často rozplynú, keď nastúpi ťažká životná a pracovná realita. Neľahký osud má aj manželský pár lekárov, chirurg a internistka. Obaja si deň čo deň dokazujú, ktorí z nich dvoch je vlastne lepší. Kto z nich ale môže byť chirurgom v rodine? Bude správne, ak jeden ustúpi tomu druhému? A kto rozhodne o tom, kto z nich je lepší? Silné osudy lekárov a ich pacientov môžete sledovať na obrazovkách JOJky už čoskoro.

Sledujte seriál Nemocnica, už čoskoro na JOJke!

Tagy: Nemocnica