Dominika Kavaschová naznačila svoj deň D! Bude čoskoro v rodine ďalšia svadba?

Spokojná mamina má ďalší dôvod na radosť. Jej mladšia sestra Janka sa stala vydatou ženou. Pri tejto príležitosti si neodpustila sestre napísať krásne vyznanie!

Dominika so sestrou Jankou nezaprú podobu. Nejeden by im tipoval, že sú dvojčatá. Napriek tomu, že krásna herečka zatiaľ svoje áno Danielovi Fischerovi nepovedala, zo sestry má veľkú radosť. Napísala jej krásne vyznanie, s ktorým sa pochválila na svojom Instagrame. "Keď sme boli deti a mladice, vždy sme si predstavovali, ako svoje svadby pretancujeme spoločne." Dominika sestre vzťah veľmi praje, pretože vie, že sú s jej manželom - Matúšom, skutočne zamilovaní. "Teším sa veľmi z vašej lásky a prajem vám, aby vaša spoločná cesta bol jeden krásny, vydarený a radostný žúr. Ste jeden z naj párov, aké poznám, ak nie úplne naj. Priateľstvo a úcta medzi vami je závideniahodná," napísala ďalej herečka. 

Na fotografii so sestrou a maminou (vpravo). 

Zdroj: IG/donda_kawa

Dominika vo vyznaní spomenula aj svoju svadbu. Že by s Danielom niečo chystali? "Svoju svadbu som "prekojila" v izbe a verím, že ty moju "prekojíš" tiež," napísala Dominika, ktorá musela absolvovať svadbu aj s malinkou Maiou, čo jej však vôbec neubralo na radosti zo sestrinho dňa D. S hereckým kolegom, ktorý je otcom jej prvého dieťatka, zatiaľ svadbu verejne nespomínali. Dominika by však podľa vlastných slov na Instagrame chcela byť v bielom!