Tešte sa na nadupaný program: TIETO seriály a šou uvidíte na JOJke počas jesene!

V utorok večer na JOJke odštartoval nový seriál Nemocnica, ktorý prináša príbehy z urgentu ako aj osudy hrdinov tejto doby. Okrem projektu z pera Danice Hričovej sa počas jesene môžete tešiť aj na ďalšie skvelé novinky. Čo všetko uvidíte v najbližších týždňoch a mesiacoch na JOJke? Čítajte ďalej a dozviete sa!

Prelom augusta a septembra je obdobím, v ktorom sa spúšťa jesenná vysielacia štruktúra. My sme ju na JOJke odštartovali novým seriálom Nemocnica a v najbližších týždňoch vám postupne predstavíme aj ďalšie formáty, na ktorých sme dlho pracovali. Na svojom oficiálnom facebookovom profile o jesenných projektoch informoval generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.Tohtoročné leto bolo mimoriadne intenzívne. Po jari náročnej pre nás všetkých a spoločnom nadýchnutí sa sme za posledné mesiace roztočili rovno päť seriálových noviniek, pričom na ďalšie sa už teraz pripravujeme. Viaceré z nich sa premiéry dočkajú túto jeseň, ktorú symbolicky štartujú osudy hrdinov tejto doby - lekárov, sestričiek a zdravotníckeho personálu, v novom seriáli NEMOCNICA. Jeho príbehy sú písané priamo na oddeleniach slovenských nemocníc, ako aj osudy tých, ktorí bojujú o naše životy,“ napísal.

Viac prezradil aj o ďalších nadupaných novinkách. „O emócie, no rovnako zábavu sa od septembra postará nová rodinno-súťažná šou s Vilom Rozborilom Dom snov, v ktorej Televízia JOJ prinesie úplne nový domov trom mladým rodinám pripravujúcich sa na vstup do manželského života. Šťastie rovnako čaká na Ľuboša Kostelného či Zuzanu Porubjakovú, hrdinov nového komediálneho seriálu Zlatá rybka od tvorcov hitu Prázdniny, ktorým však život zmení výhra v miliónovej lotérii,“ pokračoval Grega.

​Vo svojom statuse však spomenul aj nové série vašich obľúbených formátov. „Po ročnej prestávke sa opäť spoločne vyberieme hľadať najväčší talent roka v najpopulárnejšej šou ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT, ktorá sa na obrazovky vráti už od stredy 8. septembra. Pátranie tiež túto jeseň rozbehnú Jana Kolesárová a Marián Mitaš v očakávanom kriminálnom seriáli, ktorý vás zavedie do tajomného Kraja skrývajúceho sofistikované zločiny páchané obyčajnými ľuďmi. Na svoje si prídu i fanúšikovia seriálového Uhorčíka s novými jesennými časťami už od soboty 11. septembra, obľúbenej šou Inkognito či známeho internetového hitu Lajna z hokejového prostredia, ktorý s novou sériou prvýkrát prerazí na slovenskej obrazovke,“ dodal. Na jeseň sme pre vás namiešali naozaj pestrý koktejl rôznych žánrov, z ktorého si určite vyberie každý divák!