Octavia z Bez servítky prišla s veľkým priznaním: Tu sú dôvody, ktoré ju držia na Slovensku!

Krásna a poriadne temperamentná Octavia McKenzie exkluzívne pre TV JOJ prezradila, prečo sa rozhodla ostať na Slovensku či to, čo má na slovenskej kuchyni úplne najradšej.

Sympatická učiteľka angličtina nečakala, že šou Bez servítky spustí lavínu dobrých ohlasov. Slováci si Afričanku zamilovali najmä vďaka jej bezprostrednosti, ale aj vtipnej slovenčine. Stalo sa jej dokonca, že ju pozvali do jedného salóna. "Mala som veľký zážitok, keď ma po prvom účinkovaní v Bez servítky pozvali do kozmetického salóna a užila som si deň ako celebrita. Na to by som si vedela zvyknúť."

Zdroj: TV JOJ

Octavia priznáva, že je veľkou milovníčkou slovenského jedla. Napriek tomu, že africká kuchyňa ovplýva zeleninou, zdravými koreninami či exotickým ovocím, Afričanka nepohrdne ani nezdravým jedlom. "Milujem slovenské jedlo, nikdy som nevidela toľko variácií zo zemiakov. Milujem zemiaky. Mojím najobľúbenejším pokrmom je asi kapusnica a šúľance!" Podelila sa s nami.

Výhra v Bez servítky putovala na kúpu ďalšieho jedla - vybrala sa až do Viedne na tradičný šnicel! 

Na Slovensko ju priaviala láska. S bývalým priateľom sa však nestretli priamo tu. Dnes o svojom ex nemôže nič zlé povedať. "Žila som v Londýne a tam som stretla svojho bývalého snúbenca. Odišiel študovať do Holandska a ja som zostala študovať tu. Zapustila som korene a našla som svoj kmeň. Sme priatelia dodnes a som mu vďačná, že mi ukázal Slovensko," povedala.

Láska ju sem dostala a napokon ju tu láska - ku krajine - aj udržala. "Milujem prírodu a energiu krajiny a verím, že je to mladá, rastúca krajina s veľkou budúcnosťou." opísala Octavia svoje pocity zo Slovenska. Našla si tu viacerých priateľov, ktorí jej prirástli k srdcu. Napriek tomu jej však chýba aj jej rodná krajina a blízki ľudia, ktorých tam má, preto sa do južnej Afriky pravidelne vracia, a to minimálne raz do roka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa octavia mckenzie (@eightbirds8)

 

Účinkovanie v Bez servítky ju spojilo s kuchárskym kolegom Pierrom Cedrickom, s ktorým dnes rozvíja pracovnú spoluprácu. Dúfa, že ich spojenie prinesie pozitívne ohlasy. Okrem toho má Octavia vlastnú značku doplnkov do vlasov, s ktorou sa snaží motivovať ženy, aby našli svoju vnútornú energiu a svetlo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa octavia mckenzie (@eightbirds8)

Inšpirujte sa receptami od Octavie a nezabudnite sledovať dnešnú epizódu, v ktorej sympatickú Afričanku uvidíte opäť za sporákom! 

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste sa na tom odkaze ešte dnes!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!