Adriana na záver týždňa nemilo prekvapí súťažiacich: Za TOTO si vyslúži poriadne ostré slová!

Žena z divých vajec či Doňa Adriana, aj to sú prezývky, ktoré si vyslúžila v šou dnešná kuchárka. Z jej kulinárskych schopností má rešpekt celá partička Bez servítky.

Aďka predstavuje pre ostatných kuchárov najväčšiu konkurenciu. Rada experimentuje s netradičnými a exotickými chuťami. Dnes si však od konkurenciu uštedrí aj kritiku. Naservíruje im totiž niečo, čo neulahodí každému. Napriek tomu sa zdatná Aďa pustila do tohto experimentu. "Nie toto nie, prepáč Adi. Toto som nečakal, čakal som viac," daruje Pierre Aďke kritické slová. "To predjedlo mi proste nechutilo!" Zaznie z úst Nikoly. Problém zjesť prvé jedlo dnešného menu bude mať aj Octavia, ktorej inak chutí všetko. Adriana na záver týždňa všetkých skutočne poriadne prekvapí. Ďalšie jedlo bude dokonca z ingrediencie, ktoré by človek inak vyhodil.  

Adrianinou zbraňou je tiež pečenie. Na jej stole nikdy nechýba domáci chlebík!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana Ihringova (@adrianaihring)

Posledná večera tohto týždňa sa bude niesť v znamení noblesy, súťažiaci sa poriadne nahodia. Nebude chýbať ani krásne gesto, ktoré si pripravil Braňo. Dcéra dnešnej kuchárky je totiž jeho veľkou fanúšičkou. Napriek tomu, že si prvá partička tejto sezóny Bez servítky poriadne sadla a stretáva sa aj v súkromí, ide o súťaž a obhájiť svoje víťazstvo chce každý jeden. Ako teda dopadne súboj o 500 eur? Zistite to už dnes podvečer na obrazovkách televízie JOJ!

Všetky recepty Bez servítky nájdete na tomto odkaze! 

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!