Tak TOTO vás prekvapí: Diana Mórová priznala, čo stojí za jej skvelou postavou!

Diana Mórová je známa svojím zdravým životným štýlom a pevnou vôľou. Počas vyčerpávajúceho nakrúcania je však aj pre ňu náročné udržať sa fit.

Slovenská herečka si potrpí na zdravú a vyváženú stravu. Ako však sama priznáva, nemá problém dať si aj niečo nezdravé. Diana dobre vie, že si to môže dovoliť, pretože pravidelne cvičí a na jej postave to vôbec nevidieť. Počas náročného nakrúcania - napríklad aj šou Česko Slovensko má talent - si dopraje od cvičenia oddych. "Keď mám náročný deň alebo predstavenie, tak necvičím, šetrím sa," priznáva porotkyňa šou Česko Slovensko má talent. Po skončení náročnejších dní si však o to viac pohybu dopraje. 

​S pohybom súvisí aj strava. Pri nakrúcaní však nemá herečka žiadne špeciálne požiadavky, ale rada zje všetko, čo jej naservíruje. Jediné, čomu sa vyhýba je laktóza, keďže trpí na jej intoleranciu. "Keď mám výdatný obed, tak si doprajem len ľahký olovrant," prezradila tajomstvo svojej skvelej postavy Diana. Rovnako tak to má s večerou. Keďže Mórová často letí z jedného nakrúcania na druhé či do divadla, dobre vie, že ťažké jedlo nerobí dobre ani hereckému výkonu.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent v stredu o 20:35 na JOJke!