Fitneska Katka dnes predvedie svoje svaly v kuchyni a konkurenti ostanú bez slov!

Tridsaťpäťročná Katka už na prvý pohľad vyzerá ako poriadny kus ženy. A to nechápte nijak zle - Katka miluje šport a vidieť to na jej postave a štýle stravovania!

S tým súvisí aj zdravá strava, ktorú prevažne konzumuje. Ako však sama priznáva, miluje mäso. Milovníčka fitnesu prekvapí slovami, že sa 14 rokov venuje gastronómii. Svaly dnes predvedie sympatická blondínka v kuchyni.  Jej jedlá, ktoré budú zložené prevažne zo zdravých surovín, dokonale naservíruje a hostia sa razom ocitnú v päťhviezdičkovej reštaurácii. To, či bude jedlo rovnako chutné, ako bude krásne naservírované, môžete zistiť už dnes podvečer na JOJke. Alebo hostia opäť použijú taktiku a nepriznajú, či im jedlo skutočne chutilo?

Zdroj: TV JOJ

Hosťom dnes Katarína pripraví program, ktorý je jej veľmi blízky, ale ktorý neulahodí každému. Našťastie ho však budú musieť súťažiaci absolvovať ešte pred samotnou konzumáciou. Konkurencia sa totiž poriadne pretiahne a zapotí. "Len som dúfala, že Katka objednala aj žeriav, aby ma mal kto zdvihnúť z tej karimatky," zaznie z úst Lenky, ktorá nie je zrovna naklonená zdravému životnému štýlu. Aj v dnešnej epizóde sa môžete tešiť na jedno nemilé prekvapenie! 

Ak máte chuť ochutnať súťažné jedlá Bez servítky, celé menu nájdete TU!

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!