Tak to je iný luxus: Z hodnoty domu, v ktorom žije Angelina Jolie sa vám zatočí hlava!

Ostražitá herečka Angelina Jolie sa v čase pandémie zabarikádovala s deťmi v luxusnom panstve v losangelskej štvrti Los Feliz, ktoré zakúpila tesne po rozchode s Bradom Pittom.

V roku 2017 americká herečka odkúpila rezidenciu slávneho hollywoodskeho režiséra Cecila B. DeMillea za 25 miliónov dolárov a nasťahovala do nej svojich šesť detí - Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh, Vivienne a Knoxa. Výber tejto nehnuteľnosti odôvodnila blízkosťou k ich otcovi - Brad Pitt býva len päť minút odtiaľ. 

Zdroj: profimedia

Vila postavená v roku 1913 sa stala jej útočiskom po celú dobu pandémie a po prezretí interiéru a ponúkaného vybavenia niet divu, prečo sa v priebehu posledného roka na verejnosti príliš neukazovala - všetko potrebné mala na dosah ruky. Komplex, do ktorého okrem hlavnej budovy spadá tiež domček s bazénom a veľký dom pre hostí, ponúka štedrých 1022 metrov štvorcových obytnej plochy. Rodina najslávnejšej hollywoodskej herečky má k dispozícii šesť spální, desať kúpeľní, samostatnú jedáleň a kuchyňu, priestrannú obývačku, veľkú knižnicu, bazén alebo telocvičňu, o obrovskej záhrade ani nehovoriac.

Majiteľka do svojho nepreniknuteľného panstva celkom výnimočne pozvala britský magazín Vogue, ktorému poskytla nahliadnutie do svojho pevne chráneného súkromia. V rozhovore opatrne načala stále prebiehajúci rozvod s Bradom Pittom. "Boli to ťažké roky. Momentálne sa zameriavam na uzdravenie svojej rodiny,nechala sa počuť predstaviteľka Lary Croft pre Vogue. "Ľad v mojom tele sa postupne topí a do žíl sa mi vracia krv. Cítim, že konečne začínam byť šťastná," dodala optimisticky.

Pozrite sa na luxusné sídlo v priloženej galérii: 

Sledujte film Vládkyňa zla s Angelinou Jolie dnes o 20:35 na JOJke!