Štefan Skrúcaný - Senzi TV

Skrúcaný či Weiter tvárami novej Senzi TV!

Na obrazovky sa vrátia aj hlásateľky Ada Straková s Norou Beňačkovou.

Nesmrteľné hity, oddych a zábava. Tak by sa v skratke dalo zhrnúť to, čo vás už od 1. septembra čaká na novej stanici skupiny Joj Group Senzi TV! Televízia zameraná na staršieho diváka prinesie hudobnú produkciu mnohých žánrov, primárne známe „repete“ hity, dychovku, revival music, folk, ale aj balkánske či trampské hity, ale aj svadobné piesne a iné. Televízia Senzi bude oddychovým kanálom s obľúbenou hudbou, ktorú si diváci budú môcť dokonca i objednať.

Súčasťou vysielania však budú aj moderátori a známe sú prvé mená, s ktorými sa počíta ako tvárami novej stanice. Na obrazovku sa vrátia hlásateľky Ada Straková a Nora Beňačková, ktoré svoj comeback zažili v októbri 2008 pri štarte vtedy ešte JOJ Plus. Okrem známych hlásateliek sa však na obrazovke Senzi TV objavia aj Štefan Skrúcaný, či Otto Weiter. Vysielaním bude sprevádzať taktiež sympatická Veronika Paulovičová.

Skúšobné vysielanie Senzi TV je naplánované od 1. augusta, ostrý štart na 1. september. Senzi TV bude vysielať nepretržite 24 hodín, zameraná je na divákov vo vekovej kategórii 40+.