BUDOSTAN

BUDOSTAN: Festival bojových umení

Máte radi bojové umenia? Chceli by ste si niektoré vyskúšať na vlastnej koži? Ak vás bojové športy fascinujú, rozhodne si nenechajte ujsť BUDOSTAN.

​BUDOSTAN je dvojdňový festival bojových športov a umení s otvorenými tréningami, názornými ukážkami a galavečerom bojových umení. Tešiť sa môžete na muay thai, box, judo, karate, taekwondo, aikido, krav maga, MDS, tai chi, účinnú sebaobranu žien, kung fu, wing chun alebo kickbox.

Návštevníci majú možnosť zúčastniť sa otvorených tréningov vo všetkých bojových športoch, vymieňať si svoje poznatky a skúsenosti.

Seminár

Priebežne s festivalom prebieha odborný seminár zameraný na metodiku a prípravu bojových umení, na tréningovú prípravu pred významnými podujatiami, na prácu s deťmi a dorastom. Samostatný seminár sa venuje fyzioterapii a regenerácii. Semináre a prednášky sa dejú priebežne s festivalom.

Predajná výstava

Vo výstavnej časti si môžu návštevníci zakúpiť najnovšie výživové doplnky a rovnako náčinie a náradie spojené s tréningom bojových a úpolových športov.

Večera legiend

Večer 22.10. sa uskutoční benefičná večera s Olympijskými legendami bojových športov. Okrem predsedu Slovenského Olympijského a Športového Výboru, p. Antona Siekela, sa benefičnej večere zúčastnia všetci žijúci slovenskí olympionik, ktorí svoju medailu vybojovali na žinenske alebo v ringu: Ján Zachar, Ján Franek, Jozef Lohyňa, Jozef Krnáč, Daniel Karabin. Výťažok z benefičnej večere putuje na podporu mládežníckeho športu. 4 chodovú večeru pripravuje známy šéfkuchár Peter Slačka.

Zakúpiť lístky na BUDOSTAN si môžete TU.