Štýlové outfity nenosia len vo filme: Aha, ako to svedčí herečkám z hitu Šťastný nový rok!

Hlavnými hrdinkami filmového hitu Šťastný nový rok sú štyri kamarátky, ktoré okrem svojich problémov s láskou najmä diváčky zaujmú aj svojimi štýlovými outfitmi. Tie však herečky nenosia len vo filme, ale aj v civile. Pozrite sa spolu s nami, ako im to svedčí aj mimo kamier!

Romantická komédia Šťastný nový rok sa odohráva v malebnom prostredí Vysokých Tatier, v ktorých bude partia kamarátok spoločne tráviť najkrajšie dni v roku. Hoci by malo ísť o sviatky pokoja, pokojné to ani zďaleka mať nebudú. Okrem patálií s láskou, ktorá má mnoho podôb, zažijú aj množstvo dramatických, trápnych i vtipných situácií. Presne tak, ako nám to prináša aj samotný život.

Aj preto sa tento film stal hotovým kinohitom a valcoval aj na televíznych obrazovkách. Minulý rok sa totiž stal najsledovanejším filmom roka a dosiahol rekordnú sledovanosť. Snímka tomu vďačí aj doslova hviezdnemu obsadeniu, pretože v hlavných úlohách sa predstavili herecké esá Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabika Marcinková, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Jakub Prachař či Marek Majeský.Šťastný nový rok je poctou starým československým filmom, ktoré dokázali pobaviť celé generácie divákov v čase svojho vzniku i niekoľko desaťročí po tom. Zároveň chceme ponúknuť divákom ich modernú a súčasnú verziu,“ vysvetlila producentka filmu Adriana Kronerová. 

Dámy, ktoré film sledovali, určite zaujali a inšpirovali aj štýlové outfity, ktoré v ňom hlavné hrdinky nosili. Hoci každá zo štvorice kamarátok mala svoj štýl, všetky ho vedeli dokonale predať. Rovnako to je však aj mimo filmových kamier. Herečky, ktoré hlavné postavy stvárňujú, svojimi civilnými outfitmi vyrážajú dych každej milovníčke módy rovnako ako vo filme. Veď posúďte sami v našej galérii!

Sledujte filmový hit Šťastný nový rok už dnes o 20:35 na JOJke!