Kristína Tormová v otvorenom priznaní: Jej slová vás naučia vážiť si bežné momenty života!

Kristína Tormová je maminou troch krásnych detičiek. Herečka sa už nevie dočkať nadchádzajúcich sviatkov a inak to nemajú ani jej ratolesti, preto sa rozhodla pred Vianocami zachytiť svoje šťastie na originálnych fotografiách. Okrem toho sa podelila o slová, z ktorých by si každý z nás mal vziať príklad!

Aj takto vyzerá bežné ráno pred Vianocami u Tormovcov - všetci nahodení v zladenom vianočnom pyžame, domáca pohoda, svetielka a hlavne úsmevy od ucha k uchu. "Naše rána sú normálne pokrčené, vôňa detského spoteného pyžamka, slinky na vankúši, kde tu karpinka i šušník, spuchnutí rodičia, všade nohy a ruky a ty nevieš, ktorá je koho, ale všetkých ľúbiš, takže je to jedno," napísala krásne vyznanie herečka na svojom Instagrame. 

Kristína je pre svojich sledovateľov na sociálnych sieťach veľkou inšpiráciou. Častokrát sa nehanbí zverejniť ani fotografie, na ktorých nevyzerá dokonale, riadi sa však heslom: "Internety sú plné prikrášlených fotiek a životov. Ľudia sa vraj potom porovnávajú a je im z toho úzko. Ja našťastie sledujem len profily, ktoré mi robia pekno." Jej profil je plný momentiek z jej spokojného života, ktoré napĺňa najmä materstvo. Aj ona sama vníma ťažkú dobu, v akej žijeme a tieto "lockdownové" časy sa snaží spríjemniť si maličkosťami akými sú napríklad zladené pyžamká! "Stokrát som si pozrela tieto naše fotky. Pre mňa dokonalé," napísala k fotografii, na ktorej je zachytená so svojimi tromi deťmi v rovnakom outfite pri domácej pohode. 

Zdroj: IG/kristina.tormova