Bolek Polívka nešetrí kritikou na svoju dcéru: Podelil sa o poriadne ostré slová!

Kto by to bol povedal, že práve z úst Bolka Polívku vzíde kritika tohto typu. Bolkovi sa ani trochu nepozdávalo, keď bol pri spoločnej práci so svojou talentovanou dcérou svedkom jej nástupu na skúšku v podguráženom stave!

Na herecké schopnosti svojej dcéry je Bolek Polívka veľmi pyšný. Nemá dokonca problém vychváliť Aničkin talent do neba a povedať, že je výnimočnou herečkou. O to viac potom Bolka Polívku zjavne nahnevalo, keď videl svoju dcéru, ktorá zdedila nielen talent, ale aj vzhľad, prísť na divadelnú skúšku po fláme so zvyškovým alkoholom v krvi. „Skúšali sme v Bratislave Kupca benátskeho a ona hrala moju dcéru. Keď prišla, bola evidentne po nejakom flámiku,“ zaspomínal pre český Blesk Bolek Polívka. Ten sa na to však rozhodol ísť lišiacky! 

Aby Annu nabudúce od podobného správania odradil, zacielil otec svoje slová smerom k ženskému egu. „Nepovedal som jej "neflámuj'". Povedal som jej iba: "Anička, si vo veku, keď ten flám na tebe začína byť vidieť',“ usmieva sa herec nad tým, ako svoje slová dobre smeroval. Spätne však Bolek uznáva, že to bola predovšetkým otcovská rada. Anička mala vtedy totiž iba dvadsaťjeden rokov a bola teda vo veku, kedy následky divokých večierkov celkom spoľahlivo zahladí mladosť a prekryje lepší korektor na zamaskovanie kruhov pod očami.

Zdroj: Facebook/Anna Polívková

"Bola to odo mňa taká sranda, z ktorej si možno môže odniesť nejaké zrnko stimulu alebo ľahkej kritiky,“ uzavrel herec, ktorý dobre vie, aké krušné môžu byť následky nesmierneho popíjania na večierkoch, dotočených či premiérach. Sám by o svojich divokých nociach mohol všeličo rozprávať! 

Sledujte film Ženská na vrchole s Bolkom Polívkom, jeho dcérou a ďalšími skvelými hercami dnes o 20:35 na JOJke!