Speváčka Tina žiari šťastím po boku novej lásky: Aha, akého fešáka zbalila!

Je to už vyše roka, čo skrachovalo manželstvo Tiny a Separa. Preto niet divu, že si už obaja užívajú spoločnosť niekoho iného. Speváčka sa po prvýkrát od rozvodu pochválila novým partnerom. A vyzerá to, že je opäť mladší!

Tina si prešla niekoľkými vzťahmi s mladšími mužmi. Syna Lea má s o osem rokov mladším futbalistom Richardom Lásikom a dcéru Tiu Lilianu počala s raperom Separom, s ktorým sa tento rok po takmer siedmich rokoch rozviedla. A zatiaľ čo Separ sa už mesiace chváli vzťahom so Cynthiou Tóthovou, s ktorou aj napriek covidovej situácii cestuje na exotické dovolenky a rozmaznáva ju, u Tiny bolo až doteraz ticho. Tomu je ale koniec. Speváčka je znovu zamilovaná a podľa fotiek, ktorými sa pochválila na Instagrame to vyzerá, že onen krásavec bude opäť o nejaký ten piatok mladší. „Vieš čo nám môžu? Poslať lásku späť,“ napísala k spoločným fotkám.

A jej nový objav ocenili aj sledujúce dámy. „Nie som zvyknutá komentovať muža iným ženám, ale Tina, veľmi dobre,“ znejú slová uznania, že si speváčka našla skutočného krásavca a Tininho sympaťáka vychválila tiež manželka slovenského rapera Majka Spirita Maria Dušička. Tak snáď sa na Tinu  po dlhej dobe usmialo šťastie v láske, ktoré jej dlho vydrží! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

Tagy: Tina