TOTO je splnený sen všetkých fanúšikov filmu Sám doma: Brali by ste takúto ponuku aj vy?

K Vianociam bezpochyby patria aj filmové klasiky, bez ktorých si najkrajšie obdobie roka ani len nevieme predstaviť. Jedným z takýchto filmov je aj Sám doma, ktorý pokojne môžeme nazvať aj kultovým dielom. Nuž, a práve pre skalných fanúšikov tohto filmu si šikovní marketéri tento rok pripravili akciu, ktorú nemôžeme nazvať inak, ako splneným snom každého milovníka Kevina a jeho príbehov.

Väčšina deja obľúbeného filmu Sám doma sa odohrávala v už legendárnom dome z roku 1920, ktorý sa nachádza v dedinke Winnetka neďaleko amerického Chicaga. Trojposchodová nehnuteľnosť sa na svete tak preslávila, že každoročne sa na ňu prišli pozrieť tisícky zvedavcov, ktorí chceli vidieť, ako dom vyzerá v skutočnosti. Za vchodové dvere sa však nikto nikdy nedostal. To využili šikovní marketéri, ktorí v súvislosti s premiérou najnovšieho spracovania s názvom Home Sweet Home Alone pripravili promo akciu, ktorú nemožno nazvať inak než splneným snom každého fanúšika filmov Sám doma.

V rámci propagácie si štyria šťastlivci mohli prostredníctvom služby Airbnb zarezervovať jednu noc v ikonickom dome. Ubytovanie pritom stálo neuveriteľných 25 dolárov (približne 22 eur, pozn.red.). Večerom ich mal sprevádzať herec Devin Ratray, ktorý si zahral Kevinovho staršieho brata Buzza McCallistera. Hoci si na mňa nespomínate zrejme ako na najústretovejšieho, už som vyrástol a rád sa s vami podelím o môj dom, dokonca aj o pizzu… Snažte sa tentokrát nestratiť moju tarantulu Axla,“ povedal filmový Buzz. Okrem pocitu, že spia v dome z filmu Sám doma sa mohli hostia tešiť aj na sviatočnú výzdobu so svetielkami a stromčekom a tiež na zaujímavé prekvapenia. Napríklad, mohli nastražiť pasce pre zlodejov, vyskúšať vodu po holení a po jej použití si zakričať do zrkadla, večerať Kevinovu špecialitu mac&cheese z mikrovlnky, pozrieť si Buzzovu tarantulu a samozrejme, pozrieť si aj najnovšie spracovanie od spoločnosti Disney. Celá akcia však mala aj charitatívnu myšlienku. Airbnb sľúbilo, že pri príležitosti prvej návštevy s prenocovaním v dome McCallisterovcov venuje finančný dar miestnej detskej nemocnici la Rabida. Tomu sa povie spojiť príjemný s užitočným!

Pozrite si reprízu filmu Sám doma 2: Stratený v New Yorku dnes o 14:00 na JOJke alebo film Sám doma 3 26. decembra o 15:00 na JOJke!

Tagy: Sám doma