Najlepšie seriály sú na JOJke: Pozrite, čo sme si pre vás na rok 2022 pripravili!

Aj v roku 2022 sa budeme spolu smiať, zabávať sa, so zatajeným dychom prežívať chvíle napätia a tiež plniť si svoje sny. Pretože najlepšie seriály sú na JOJke!

Televízia JOJ si aj v roku 2022 pre vás pripravila niekoľko nových seriálov s rôznymi žánrami i témami. Ako prvý odštartoval rodinný seriál Hranica, ktorý si vás získal už svojimi prvými časťami. Od 18. januára sa s novými epizódami vracia obľúbená Nemocnica a v nasledujúcich mesiacoch postupne uvedieme aj projekty Šťastná rybka, Kriminálka Kraj, Iveta či Ultimátum. Všetky seriály vznikali v spolupráci s tými najlepšími tvorcami, sú obsadené skvelými hercami a majú naozaj zaujímavé zápletky, takže sa máte na čo tešiť!

Ultimátum Zdroj: TV JOJ

Ultimátum
Miniséria Ultimátum je moderným a v našej televíznej tvorbe unikátnym projektom takzvaného „contained thrilleru“, teda drámy, kde sa napínavý dej sústreďuje na jednu lokáciu. Uzavretý príbeh počas ôsmych epizód je kombináciou niekoľkých atraktívnych žánrov. Politický triler, rukojemnícka dráma či lekárska dráma. Obsahovo príbeh vychádza z tradície skutočných príbehov, ktoré reflektujú aktuálne spoločenské dianie a ponúkajú divákovi pohľad za oponu. V réžii Michala Kollára sa v hlavných úlohách predstavia Ján Koleník, Milan Bahúl, Ester Geislerová i Sveťo Malachovský.

Kriminálka Kraj Zdroj: TV JOJ

Kriminálka Kraj
Nová kriminálka televízie JOJ, z autorského pera tvorcov mimoriadne vydarenej krimi-série Za sklom, je zasadená do fiktívneho oddelenia krajskej kriminálnej polície, ktorá vyšetruje zločiny v jedinečnom kraji – na Záhorí. Diváci sa dočkajú zaujímavých prípadov, v ktorých trestné činy síce páchajú obyčajní ľudia, ale s ich vykonaním, alebo so zahladením stôp si dávajú riadnu námahu. Mužsko-ženská dvojica vyšetrovateľov, v podaní Mariána Mitaša a Jany Kolesárovej, tak vždy stojí oproti inteligentnému páchateľovi. Sami pritom nie sú žiadni superhrdinovia, ale bežní ľudia so svojimi osobnými aj pracovnými problémami. Rovnakými, aké majú aj obete a páchatelia zločinov, ktorých musia vypátrať a usvedčiť.

Iveta Zdroj: TV JOJ

Iveta
Najnovšiu komediálnu sériu Petra Kolečka zrežíroval jeden z popredných českých režisérov Jan Hřebejk a odohráva sa v prostredí modelingu a súťaže Miss. Iveta je dievča na prahu dospelosti, ktoré sa medzi trebišovskou mládežou cíti ako ryba vo vode, ale priveľa času trávi tiež s miestnymi starcami, alkoholickými troskami. Jej pôvab je v ostrom kontraste s tým, koľko dokáže vypiť borovičiek a ako hrubo vie odpálkovať každého chlapa. Jej pobožná matka Diana, ktorá poctivo chodí do kostola, Ivete vyčíta jej neženskosť a lenivosť. Ivete je to jedno, aj tak neverí, že ju v Trebišove čaká nejaká budúcnosť. Ale potom sa jedného dňa stanú dve veci a Iveta zrazu budúcnosť predsa len môže mať.

Šťastná rybka Zdroj: TV JOJ

Šťastná rybka
Čo sa stane, keď jeden obyčajný muž v strednom veku, ktorý žije v obyčajnej dedine a má obyčajnú rodinu, vyhrá desať miliónov eur? Zaobstará sebe a rodine všetko, o čom kedy snívali? Vykašle sa na firmu, kde pracuje pod svojím švagrom za almužnu a už nikdy nepohne ani prstom? Možno by to tak Dodo všetko urobil, ale má to jeden háčik. Jeho tehotná žena Simona by šokujúcu správu o obrovskej výhre kvôli svojej diagnóze nezvládla. Tajomstvo treba udržať až do okamihu, keď o zhruba dva mesiace porodí. Lenže v rodine, kde sa nikdy nič neutají, je to veľmi ťažké a podozrivému Dodovi sa to občas vymkne rúk.