Kto stojí za hlasom psíka Baileyho? Tieto fakty o filme Psia Duša ste možno nevedeli!

Film, ktorý si nezíska len všetkých milovníkov štvornohých miláčikov, ale aj romantické duše a zástancov verných priateľstiev. Film Psia duša je späť a my vám prinášame fakty, ktoré vás na pokračovanie obľúbeného rodinného príbehu pripravia!

Niektoré priateľstvá sú večné, a to aj tie v pokračovaní celosvetovo úspešného rodinného filmu Psia duša 2. Nájde milovaný pes Bailey nový zmysel života? Nadviaže pevné puto s tými, ktorých zbožňuje, a spoločne sa vydajú na miesta, ktoré si nedokázali ani vo sne predstaviť. Tak začína Baileyho dobrodružná cesta niekoľkými životmi naplnenými láskou, priateľstvom, vernosťou a tiež niekoľkými fakt skvelými poškrabkaniami na brušku.

Námetom filmov Psia duša sa stala knižná predloha spisovateľa W. Brucea Camerona z roku 2017. Príbeh je inšpirovaný mnohými skutočnými príbehmi. Knižná séria od Camerona pozostáva z troch častí - v originálnom znení A Dog's Way Home, A Dog's Purpose a A Dog's Journey a ihneď si získala veľkú základňu fanúšikov zloženú z malých aj veľkých!

Zdroj: TV JOJ

Jednu z hlavných postáv ​stvárňuje herečka Kathryn Prescott. Tá si vo filme zahrala vnučku majiteľov Baileyho, puberčiatku CJ. V skutočnosti mala herečka v tom čase 27 rokov a dnes má 30. Vďaka svojmu mladistvému vzhľadu však často stvárňuje oveľa mladšie postavy.

Za hlasom psieho hrdinu sa skrýva americký herec Josh Gad, ktorého hlas v pôvodnej verzii ste mohli počuť aj vo filme Snehové kráľovstvo, a to v úlohe snehuliaka Olafa. Aj pre skúseného dabingového herca bolo náročné nahovoriť postavu psa. Problém však nebol v samotnej postave, ale v scenári. "Stále som si sľuboval, že si nedovolím plakať, keď som si sadol a prečítal si scenár k pokračovaniu filmu. Samozrejme, hneď som znova vzlykal," priznal Josh Gad pre Orange Magazine, že aj jeho samotný príbeh vždy dojme! 

Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť film Psia duša 2 dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Psia duša