Dominika Kavaschová prišla s veľkým priznaním: TAKTO ju zmenilo materstvo!

Maminou je herečka už nejaký ten mesiac, no na niektoré veci, ktoré to so sebou prináša si stále zvyká. Na svojej sociálnej sieti sa podelila s tým, čo jej materstvo dalo, ale aj vzalo!

Jej prvorodené dieťatko, dcérka Maia, prišla na svet v máji minulého roka a herečka je odvtedy neustále vysmiata. Na svojom Instagrame sa však fanúšikom neraz zverí aj s nepríjemnými stránkami toho byť matkou. Vždy ich však vyvážia pozitíva. Prednedávnom Dominika zdieľala archívnu fotografiu s popisom: "Zvykla som si na to byť sama, bez spoločnosti, aj keď mi chýba, zvykla som si nemať žiadne plány, nijaký program, nikdy by som si ani len nedokázala predstaviť, že raz budem takto žit a bude to ok," vystrašila svojimi slovami followerov!

Hneď na to však herečka dodala, že by za nič na svete nemenila. "Začínam sa vžívať do svojej role matky a už v tom začínam byť uvoľnenejšia, istejšia a sebavedomejšia," priznala. Vie, že materstvo prináša aj ťažké chvíle - po psychickej aj fyzickej stránke. Dominika sa zdôverila, že si často myslí, že ju zohnutú nad dcérkinou postieľkou sekne. "...keď sa zrazu privinie ku mne, dotýka sa ma a zaspinká a sme tak tesne pri sebe, že cítime svoje srdiečka...," napísala vyznanie. "Maia, kde si doteraz bola?"