Brad Pitt nahradil Angelinu výrazne mladšou kolegyňou: Aha, kto je jeho nová známosť!

Herecký idol si údajne našiel novú lásku takmer cez ulicu. Tri minúty od svojho sídla v Los Angeles v luxusnej štvrti Los Feliz. Býva tam švédska speváčka Lykke Li, hviezda nezávislej hudobnej scény!

Obaja sa vraj tajne stretávajú už od polovice minulého roka, informoval časopis Deux Moi po tom, čo bol pár videný na večeri v talianskej reštaurácii Mother Wolf. „Preto sa im podarilo tak dlho svoj vzťah skrývať. Nikam spolu nechodili, ani necestovali, jednému alebo druhému stačilo prebehnúť ulicu. Funguje im to perfektne,“ uviedol zdroj denníka The Sun.

Nasledovalo ďalšie pátranie, kto vlastne tá šťastná je. Nuž, je to uzavretá žena, ktorá rozhodne nevyhľadáva pozornosť. Má syna, šesťročného syna Diona, z bývalého manželstva s producentom Jeffom Bhaskerom. Zatiaľ čo Pittovo sídlo má hodnotu viac než 7 miliónov eur, jej dom s dvoma spálňami a tromi kúpeľňami je skromnejší, vyšiel v prepočte na niečo cez milión a pol eur.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lykke Li (@lykkeli)

 

Zaujímavosťou zostáva, že vzťah Lykke Li k Pittovi mohol byť odhalený už skôr. Na Instagram totiž vyvesila nelichotivú fotografiu jeho exmanželky Angeliny Jolie, ktorá silne naznačuje, čo si asi o nej myslí! 

Sledujte film Pána a pani Smithovci dnes o 16:25 na JOJke!