Nestarne alebo je za jej vzhľadom výdatná dávka retuše? Simona Krainová opäť pobavila Instagram!

Nestarnúca modelka Simona Krainová si zo starnutia ťažkú hlavu nerobí. Jej fotky, z ktorých je zrejmé veľké množstvo úprav, však hovoria o niečom inom. Pri nedávnom príspevku to navyše s retušou prehnala tak veľmi, že jej niečo zásadné skoro zmizlo!

Simona Krainová je povestná nielen svojou dokonalou postavou a tvárou, ale aj množstvom filtrov, ktoré naň používa. Často má pleť vyhladenú natoľko, že jej chýba akákoľvek štruktúra kože, a vrások má oveľa menej ako ženy o dvadsať, možno tridsať rokov mladšie. To, že sa jej čas tak celkom nepodarilo zastaviť, je potom vidieť na fotografiách z rôznych akcií, na ktorých sa zúčastňuje a ktoré neprejdú jej dodatočnou úpravou.

Krainová, ktorá má za sebou osemnásť dní pobytu na Srí Lanke, kde sa venovala očiste svojho tela a drsným diétam, teraz nechtiac pobavila na sociálnej sieti snímkou, na ktorej dáva na obdiv svoju božskú postavu. Na fotografii je ľahko zaklonená, bujné poprsie si zakrýva rukami, prípadné vrásky okolo očí zdarne maskuje slnečnými okuliarmi. Pokožka jej tela vyzerá neskutočne pružne a hebko. S retušou opäť nešetrila, nejak sa jej totiž podarilo vymazať si pupok. To, že pupok inak dobre viditeľný má, jej fanúšikovia dobre vedia z jej častých snímok v bikinách, na ktorých necháva svoje telo vyniknúť v celej jeho kráse. Trapas Krainovej však prešiel takmer bez povšimnutia, všetkým jej priaznivcom skrátka stačil pohľad na jej božské krivky!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)