Diana Mórová predvedie v dráme Ultimátum radikálne zmenený imidž: Wau, spoznáte ju?

V dlhoočakávanej minisérii Ultimátum bude jednu z hlavných postáv stvárňovať herečka Diana Mórová. Zaujímavosťou je okrem iného aj to, že sa predstaví s totálne zmeneným imidžom!

Rukojemnícka dráma Ultimátum je 8-dielna miniséria, ktorú sme natočili v koprodukčnej spolupráci s Českou televíziou. Výnimočný projekt vznikol pod režisérskou taktovkou Michala Kollára, ktorý má na konte množstvo úspešných projektov a je tak zárukou kvality. V nadupanej novinke vás čaká napätie, dráma i výnimočné herecké výkony slovenskej i českej špičky. V Ultimáte si zahrajú herci ako Ján Koleník, Milan Bahúl, Ester Geislerová, Sväťo Malachovský, Dušan Cinkota, Diana Mórová, Zuzana Konečná, Edita Koprivčević Borsová, Marko Igonda, Gregor Hološka, Juraj Hrčka, Alena Mihulová, Tatiana Kulíšková, Peter Kočiš, Miroslav Etzler a ďalší.

Naozaj pozoruhodnú postavu bude v minisérii stvárňovať herečka Diana Mórová. Pred kamery sa postavila ako Vedúca kancelárie ministra obrany Simona Ruprichová. Je to chladná a cynická žena, ktorá má v rukách moc a neváha ju využívať vo svoj prospech. Aby sa herečka čo najlepšie dostala do svojej postavy a zároveň sa čo najviac odlíšila od seriálov, v ktorých doposiaľ účinkovala, v maskérni radikálne zmenila svoj imidž. Namiesto bujnej hrivy, na ktorú sme u Mórovej zvyknutí, ju uvidíme s vlasmi v chvoste a s hustou ofinou. Tento účes robí z Diany úplne inú ženu a dokonale sedí k postave, ktorú hrá. Čo poviete?

Ultimátum - Diana Mórová Zdroj: TV JOJ