Hana Vagnerová o strastiach herectva: Neuveríte, čo musela podstúpiť ako filmová matka!

Hana Vagnerová sa ako herečka musí občas ocitnúť aj v úlohe, ktorú sama nikdy nezažila. Krásna Češka zatiaľ nie je mamičkou, preto bol pre ňu filmový pôrod a materstvo celkovo výzvou!

Príbeh filmu Matky zobrazuje štyri najlepšie priateľky - Sáru, Zuzanu, Elišku a Hedviku - ktoré si toho spolu veľa prežili. Rady sa zabávajú a diskutujú o mužoch. Okrem toho však už zažívajú prvé pôrody či náročné obdobie svojich detí. O to viac ich materstvo spája. Čo je však najdôležitejšie, mladé ženy si môžu byť isté, že sa vzájomne nepodrazia, neoklamú a v prípade núdze si nezištne pomôžu. A vždy sú jedna druhej nablízku.

V hlavnej úlohe v premiére na JOJke uvidíte skvelé české herečky - Petru Hřebíčkovú, Sandru Novákovú, Hanu Gregorovú a slovenskú herečku Gabrielu Marcinkovú. Tie si sadli nie len na pľaci, ale aj v súkromí. O to viac fungovala kamarátska chémia medzi nimi. Tri z nich sú mamami aj v súkromnom živote, Hana však na svet zatiaľ dieťatko nepriviedla, a preto bolo pre ňu celkom náročné zhostiť sa niektorých úloh súvisiacich s rolou matky. Inšpiráciou pri filmovom pôrode bola jedna influencerka. "Našla som si jednu influencerku a tá si svoj pôrod skutočne natočila. Scenáristi vôbec neboli tak ďaleko od pravdy. Sú ženy, ktoré si svoj pôrod točia a delia sa o svoje zážitky s miliónmi ľudí," zdôverila sa Hana pre český Blesk. 

Zdroj: TV JOJ

​Herečka budúci rok oslávi 40 rokov, a to, že jej tikajú biologické hodiny, priznáva aj sama. Rozhodnutie mať dieťa však nezávisí len od nej. "Mám rada deti, ale vlastného potomka je potrebné mať s tým pravým mužom," povedala na rovinu. "Jednoducho si myslím, že keď budem mať toho správneho chlapa, tak si dokážem predstaviť, že by som dieťa mala pokojne hneď," dodala Hanka, ktorá si zatiaľ môže filmovú či seriálovú mamu aspoň zahrať! 

Nenechajte si ujsť premiéru filmu Matky dnes o 20:35 na JOJke!