Rómovia hrajú deťom s rakovinou

Rómovia budú hrať deťom s rakovinou

Rómovia hrajú Deťom s rakovinou je priamym pokračovaním akcie spred desiatich rokov. Tentoraz to bude len v online verzii. Záznam koncertu je pripravený bude dostupný 8. 4. 2022 od 18:00 hod. Na tomto charitatívnom podujatí vystúpi 7 najväčších hviezd rómskej hudobnej scény tak, ako to bolo pred desiatimi rokmi, bez nároku na honorár. Veľké uznanie, a vďaka patrí nielen všetkým kapelám , ale i Klastru regionálneho rozvoja Trnava, jeho iniciatíve www.zapoisa.sk, tiež všetkým dobrovoľníkom, ktorí na podujatí už participujú.

Zdroj: TV JOJ

Súčasné okolnosti si od nás všetkých vyžadujú spoločenskú zodpovednosť. Pandémia covid-19 ešte viac izolovala už dosť izolované onkologicky choré deti a treba im spríjemniť ich dlhý pobyt v nemocnici.

Zdroj: TV JOJ

Touto cestou oslovujeme slovenskú verejnosť, aby prispela k zbierke, ktorá začne na Deň Rómov -8. apríla  a končí na Deň Detí - 1. júna. Rómski hudobníci, speváci, speváčky si uvedomili mieru solidárnosti a spoločenskej zodpovednosti. Sú znova hlavnými aktérmi koncertu.

Hľadáme dobrých ľudí, ktorí sa zapoja do tohto charitatívneho projektu, a spoločne by sme deťom vrátili nádej i úsmev na ich tváričky.

Organizátorom podujatia je občianske združenie Fandíme Slovensku a Ján Bihari, autor charitatívneho podujatia verejne vyhlasujú, a dávajú morálny záväzok, že všetky darované finančné príspevky, budú použité prostredníctvom Deťom s rakovinou n.o. na nákup infúznych a injekčných púmp, ktoré deti potrebujú, a neustále používajú.  

Zdroj: TV JOJ

Tak ako to má v stanovách Fandíme Slovensku o.z., ktoré sa venuje podpore športu. Daným podujatím sa spoja dva svety , ktoré komunikujú univerzálnym jazykom – šport a hudba sú mostom medzi ľuďmi celého sveta.