V Hollywoode sa chystá svadba: Budú mať zásnuby Bena Afflecka a JLo tentokrát šťastný koniec?

Hollywoodska rozprávka bude snáď skutočne mať povestný happy end. Speváčka Jennifer Lopez povedala áno na žiadosť o ruku hereckého fešáka Bena Afflecka!

Až vlani sa fanúšikovia po celom svete dozvedeli, že sa JLo a Ben Affleck dali po neskutočných 17 rokoch od rozchodu opäť dohromady. Mnohí nechceli veriť, že je to pravda, aj tí však už tomu uverili. Speváčka pre časopis People a zároveň čiastočne aj na svojom Instagrame potvrdila zásnuby!

"Takže sa chcem podeliť o naozaj vzrušujúci a zvláštny príbeh," povedala tajuplne kráska.. Potom fanúšikov odkázala na svoje webové stránky, kde je však potrebná registrácia. Avšak, ako už bolo uvedené, to, že si Bena Affleca plánuje skutočne vziať, potvrdila americkému magazínu. A potvrdzuje to aj zásnubný prsteň s neprehliadnuteľným zelenkavým kameňom, ktorým sa v jednom z videí pochválila a s ktorým bola už začiatkom tohto týždňa videná na ulici! 

Zdroj: SITA

Jennifer Lopezová a Ben Affleck spolu randili už v rokoch 2002 - 2004, kedy došlo práve aj na zásnuby. Tie ale, bohužiaľ, vtedy skončili rozchodom, s ktorým sa fanúšikovia nikdy nezmierili. Mali totiž za to, že títo dvaja k sebe skrátka patria. Osud to ale chcel inak, na dlhé roky ich rozdelil, a tak si Ben Affleck nakoniec zobral herečku Jennifer Garnerovú, s ktorou počas trinásťročného manželstva splodil troch potomkov. Rovnako tak JLo sa vydala za speváka Marca Anthonyho, s ktorým má dvojčatá. Ich manželstvo vydržalo desať rokov.