Jasmina Alagič je bez make-upu ako dievčatko: TOTO robí, aby sa udržala krásnou!

Make-up dokáže takmer z každej ženy vytvoriť krásku na počkanie. Nie každá sa však môže pochváliť aj tou prirodzenou krásou. Jasmina Alagič rozhodne môže!

Krásnu tvár jej mnohé závidia. Bez pochýb na ňu ulovila aj rapera Patrika Vrbovského, s ktorým má synčeka Sanela. Na obrazovkách ju môžeme stretávať vždy dokonale nalíčenú a nahodenú, v súkromí si však rada od vrstiev líčidiel oddýchne. O svoju pleť sa musí patrične starať, pretože líčenie, ktoré na sebe musí mať niekoľko hodín takmer každý deň, môže nepríjemne upchávať póry. Z tohto dôvodu si pravidelne dopraje pleťovú masku a nebojí sa to ani zachytiť a zverejniť. Zaslúžený oddych si dopraje najradšej ležiac so svojím synčekom a práve tento moment strategicky využije aj na relax pre krásu! 

Zdroj: TV JOJ

​Moderátorka šou Česko Slovensko má talent sa na svojom Instagrame pochválila samotnou make-up premenou. Bez líčidiel by ste jej to, že má po tridsiatke rozhodne neuhádli. Jej vizáž má na starosti jej dvorný vizážista a dobrý priateľ, Milan Svingal, ktorý video, ako ju líči, zverejnil na Instagrame. Premena je skutočne úžasná, no Jasmina je krásna pred aj po!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Svingal (@milanwtf)

 

Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť a predveďte svoj talent na ONLINE KASTINGU!